SUNDAY

Hej hej.
Hoppas ni mår bra. Jag sitter och försöker komma igång med pluggandet, och SKA verkligen göra det efter jag skrivit till er här haha. Helgen har varit både lugn och inte. Vi gick ut i fredags ändå, det var helt okej, kom dock hem i relativt bra tid.
Igår regnade det och vi satt inne hela dagen och gjorde i princip ingenting förrän vi bestämde oss för att gå och se bio. Det blev "New York, I love you". Vi har ju inte lyckats fixa varsin dejt ännu så vi bestämde oss helt enkelt för att se den tillsammans innan den slutades visas haha.
Det var mysigt, och jag älskar att gå på bio. Idag vaknade vi av strålande sol och klarblå himmel. Måste ägna hela dagen åt massvis med plugg men kanske kan sitta på balkongen och få lite sol ändå.
x

Feeling better

Okey, so nu mår jag bättre, mycket bättre. Fick tillbaka ett mattetest idag, A! Hade min "jobbiga" lektion idag i Multimedia Computering, börjar komma i fatt med allt där nu så det är också ångestbefriande.
Idag är det sensommar här, helt underbart om det inte vore för jag tog på mig halsduk och kappa i morse när jag gick till skolan. Iaf, kom hem, lagade lite käk bestående av kyckling, cottage cheese och sallad med grönt tea. Yum.
Tänkte strax börja plugga lite, har hög musik och bara känner mig allmänt lycklig idag. Kan bero på att vi är lediga imon och att livet, trots vissa problem, bara är så fruktansvärt underbart att det inte är sant.
Hoppas ni mår bra, nu ska jag börja kolla ut vad jag ska vara på Halloween, det kommer bli SICKT!
kram

fuck it.

Riktig jäkla skitdag idag. Egentligen en helt underbar höstdag i New York men så händer saker som bara inte får hända när jag befinner mig flera tusentals mil hemifrån... Sjukt tungt, men jag och Elle ska gå och ladda upp med godis nu och jag ska tröstäta till jag kräker.
Just nu vill jag bara cuddle up in bed med någon jag tycker riktigt mycket om, bara kramas och höra att allt kommer ordna sig. Jag hoppas det, jag hoppas verkligen det.
Annars, utöver detta mår jag bra.
Hörs imon, då jag antagligen kommer få svälta mig själv.
xx

Torsdag.

Då var tordsag eftermiddag här och jag sitter i fönstret med en kopp tea efter att ha varit ute i regnet. Mysigt att vara inne men fy farao att vara ute. Idag hade man lätt kunnat ha vantar här, men jag hade iaf min pälsväst för första gången.

Hade quiz/test i matte idag, gick jättebra. Alla rätt skulle jag tro. När jag kom hem tog jag och gjorde lite ägg och en enorm sallad. Väldigt gott.
Fick ett lite tråkigt besked idag, Olga, den turkiska tjejen jag pratat med sen i höstas och i princip den enda jag har träffat på skolan har beslutat sig för att åka hem. Men jag förstår henne, hon bor med världens sämsta människor, bor on-campus vilket jag hade dött över att göra och sen när man börjar här finns det så mycket annat man kanske kommer på att man vill göra och då är det väldigt onödiga pengar att vara här. Och hon är inte 21, så antar att det är en stor faktor också. Så hon åker hem till Turkiet på tisdag vilket känns lite segt, men antar att det är det bästa för henne. Hellre sköta skolan än att bara vara här för att vara här.
Imon är det helg, och jag längtar längtar längtar.
Jag väntar ivriiiiiigt på godiset mamma skickade i måndags. Kan det inte komma nu?
Så imon ska jag träffa Olga för en kaffe här i SoHo, sen ska jag hem och fixa mig innan vi ska på ngt event, sen blir det party all night long. Två veckor sen nu, så nu förtjänar vi verkligen det haha.
Hoppas ni bra och njuter av hösten hemma. Jag ska bli bättre på att ta kort, lovar. Det är bara så svårt att glömma kameran i väskan men jag ska bättra mig. Ska gå upp och ta foto i Central Park en fin dag när höstfärgerna har kommit på riktigt, helt underbart vackert. Sen får gärna någon bjuda ut mig på lunch på The Boathouse i parken givetvis..haha
x

onsdag.

Redan onsdag, och snart helg igen, är det galet eller är det galet? Jag tycker det är galet.
Har haft två midterms idag, gick nog ganska bra tror jag. Skönt att ha dem gjorda. Idag är det riktigt kallt i New York. Mysigt, och jag har en väldigt mysig höstkänsla i mig. Jag längtar till Halloween om två veckor, för i USA är det helt fantastiskt tycker jag. Sen är det Thanksgiving, därefter jul och då ska vi fira mysig jul här och åka skridskor i Central Park osv osv. Can't wait! Sen nyår... Älskar denna perioden som kommer nu!
Men sen vill jag ju gärna hitta någon jag kan åka skridskor i Central Park med... Får fixa det!
Nu ska jag strax plugga lite engelska, men först in till Elle för en cigg och tea i fönsterkarmen. Har blivit lite av en kvällsrutin, mysigt.
xx

Midterms

Hoppas ni mår bra! Jag mår toppen av många olika anledningar. En är den att igår fick jag prata med både pappa och Alex via skype då det faktiskt fungerar i Eleonores rum, men inte i mitt.
Två är det att, varje tisdagkväll när jag går från skolan känns det som det är helg. För onsdagar är jag ledig, sen har jag bara en lektion torsdag och sen en fredag och sen är det helg. Det är helt otroligt skönt ska ni veta!
Denna veckan är det midterms som gäller i en av mina kurser, Midterm? Redan? Började vi inte precis. Tiden går FORT.
Ikväll ska jag plugga matte, engelska och fashion så jag inte behöver sitta inne hela dagen imon och göra det. Skönt!
Lagade nyss lite mat, blev ägg MED sallad, gurka och tomater denna gången. Nu sitter jag och dricker grönt tea och här är så varmt och skönt för elementen är på, kallt ute nämligen!
Hoppas ni mår bra, tänker på er mina fina vänner!
xx


tgif - again.

Så himla härligt med helg. I morse när jag kom till skolan för min enda lektion, så kommer jag fram till dörren och undrar varför det är så tomt. Jo, står en stor lapp på dörren om att klassen är inställd. Så det var bara att vandra dem trettio blocken hem igen. Störigt! Fick iaf dagens promenad.
När jag kom hem diskade jag och städade så nu ser lägenheten ändå okej ut. Därefter gick jag ut lite och kollade i affärer och handlade lite drinkmix ;) haha.
Nu sitter jag och väntar på min lilla Elle som har varit ute och letat tyger till sitt projekt i skolan, måste smida kvällens planer!
Hoppas ni mår bra och får en fantastisk helg!

Thursday.

Härlig dag idag. Strålande sol och härligt krispigt kallt igen. Allt går skitbra i skolan, har lite mer motivation nu faktiskt. Vet inte om det är för det är helg på ingång...?
Har pluggat matte, advertising and promotion, fashion och Digital Layout idag. Har gjort det mesta av nästa veckas läxor, helt underbart. Har bara helgen då jag ska jobba med ett projekt i Multimedia computering.
Nu sitter jag här och sötsuget slår mig i huvudet, jag överväger att gå och köpa lite fro-yo eller peanut butter. Mina två laster här, som jag inte unnar mig särskilt ofta så tänkte att det kanske jag skulle göra idag? Nästa vecka får jag en enorm leverans med naturgodis från mamma. Lovely.
Jo, jag tror jag ger mig ut i underbara New York och köper något gott nu när jag varit så duktig.
Förresten, det slog mig innan hur sjukt det är att jag är här. Jag kommer ihåg den kvällen jag fick reda på att jag kom in, det var i slutet på mars. Det gick en hel sommar fylld med jobb, lite fest och många mysiga stunder, steg på ett plan för ungefär hundra år sedan, det känns så. Nu bor jag här, blir nog mer medveten om det när jag som sagt ser The City och Gossip Girl. I övermorgon har jag varit här två månader, det är sjukt. Samtidigt som det gått snabbt känns det också som jag aldrig bott någon annanstans och kommer aldrig göra det heller. Greencard?
Nu ska jag ut.
xxx

Wednesday.

Sitter och pluggar lite vilket jag i princip gjort hela dagen. Ska strax se Gossip Girl med Elle, väldigt mysigt. Imon börjar jag elva, går till ett. Sen ska jag vara kvar i skolan och jobba med mina assignments i mina computer classes.

Skulle egentligen hjälpa till hos en stylist imon men det var heldag så det gick inte. Det var en dam jag kontaktade som jobbar för svenska Elle men är stationerad här i New York.
Annars imon blir det kanske en liten powerwalk, så härligt att gå längs Hudson River. I helgen ska vi ut fredag tänkte vi. Och på lördag ska jag träffa den kanadensiska tjejen som jag träffade genom Bella här förra hösten. Hon har precis flyttat hit, ska bli skitkul!
Nu ska jag plugga klart här så jag kan gå in och mysa framför "tvn", datorn. Satt och såg The City igår, och precis som med Gossip Girl blir jag lika confused och medveten om att jag faktiskt bor här jag också när jag ser dem gå runt på samma klubbar, gator och fik som vi gör. Galet underbart!
Ha en mysig dag!
xx

Bad bad bad

Dålig uppdatering, jag vet. Har bara haft mycket plugg och annat att göra antar jag. Skolan igår och idag gick bra, fick tillbaka tre inlämningar och ett prov, fick A på allt. Hemma nu, väntar på Elle så vi kan smida kvällens planer. Vi är lediga imon så vi kanske går ut idag en sväng eftersom vi inte kan göra det i helgen.
Hoppas ni mår bra, allt är fint här! Börjar komma in bra i vardagen så det känns bra.
xx

S-s-ssssssunday


Dålig uppdatering utav olika anledningar. Vi har varit ute både lördag och fredag, och vid det här laget står det mig så långt upp i halsen haha. Men antagligen bara till tisdag för då är det dags igen...
Idag börjar jag min detox med grönt tea. Känner att jag måste neutralisera min kropp lite.
Idag är det plugg på listan, ska plugga Advertising and Promotion eftersom jag har test imon. Sen när vi är klara ska vi snöra på oss gympaskorna och gå över Brooklyn Bridge och antagligen ta en te i DUMBO, precis mellan broarna. Underbart fint utsikt där. Ska lägga upp lite bilder senare tänkte jag.
NU - plugg!

Friday again!

Hoppas allt är bra med er såhär på fredagskvällen! Jag sitter stadigt här vi datorn är hungrig. Ska strax göra lite käk, men först ska vi gå och fixa lite med internet. Vi köpte nämligen en liten grej som skulle ge oss trådlöst snabbt internet, det dummaste vi kunde göra för nu har vi hittat helt gratis nätverk att koppla upp oss på så vi ska dit och spela dumma och gråta lite så vi kan lämna tillbaka skiten. Ikväll vankas det utgång, känner att jag behöver det, kommer bli spårat, I can feel it...

Hoppas ni får en underbar helg. Ska försöka hitta på mycket saker denna helgen så jag kommer inte vara så flitig med uppdateringen. Det får ni ha överseende med. Vi hörs när vi hörs!
xx

Trött.

Känner mig helt utmattad, lite homesick och allmänt hängig. Men det måste man väl göra ibland antar jag. Ska lägga mig nu så jag är pigg imon i skolan.
xx

First exam

Min exam gick väldigt bra, om jag inte får A är det lite konstigt för det kändes bra. Gick hem, betalade hyra och fixade lite i lägenheten. Nu är jag fruktansvärt uttråkad och funderar på vad jag ska göra, gå en powerwalk, plugga eller bara ut och vandra lite?
Otroligt rastlös så nu ska jag hitta på ngt.
xx

RSS 2.0