Sundayyyyy

Vi gick som sagt på kvällsbio igår, och kom hem först vid två. Filmen Shutter Island var riktigt riktigt bra, satt som på nålar hela filmen. Bio är något av det mysigaste jag vet. Idag blir det mycket plugg, har min första exam i matte på onsdag. Och massa annat.

På fredag kommer Elles pojkvän och hans bror hit och bor hos oss över helgen, kul!

Imon börjar jag träna igen, finally.

Förresten har jag hittat min drömkille... mmmm.

Bio

Ikväll ska jag och min kära Elle gå på bio och se Shutter Island. Hon fyller år om drygt två veckor så det blir en tidig födelsedagspresent från mig. En liten en men mysig :)

Jag längtar så till måndag för att komma igång med träningen igen, har känt mig lite halvkrasslig denna veckan så ville inte träna och riskera att bli ordentligt sjuk. Men nu jäklar ska jag komma igång, och bra nyttig mat. Har mars, april och maj på mig att komma i riktigt form för The Hamptons, och kanske en vecka på Fria bad hehe. Eller inte.

Funderar fortfarande på hur jag ska göra i sommar, har antagligen spikat ett Summer Internship på Elle så det vore ju lite sådär att åka hem och missa det, men 2 veckor ska jag hem och mysa med familjen iaf. Vi får se när det närmar sig. 

Nu ska jag plugga klart här lite, sen gå ut och fixa lite stuff innan det blir nattbio. MYS.

xx

Lördag.

Helluuu.

Vaknade redan vid nio idag. Vi var ute igår, men inte speciellt länge. Vi stack ut vid tolv. Och var hemma igen, KVART I ETT. Var så sjukt osugna och ville bara hem och snacka och äta. Mycket mysigare.

Idag åker Elle's kompis Kerstin hem till Sverige. Har varit jättekul att ha henne här. Idag ska jag plugga som ett as, lämna tillbaka några grejor som jag köpt men som var väldigt onödiga, sen åka till IKEA tror jag. Om jag orkar, men jo det gör jag nog. Ikväll ska jag tjata på Elle att vi ska ha mysig filmkväll med mycket tjejsnack, jag behöver det känner jag haha.

Nu ska jag fixa mig, sen ge mig ut i snön.

xx

Friday

Hade sjukt svårt att sova i natt, fick värsta förkylningen, som konstigt nog var borta när jag vaknade. Hoppade ur sängen redan sju i morse för att gå in på skolans hemsida för att se om den var stängd idag med pga. snön. YES, det var den. Nice.

Idag tänkte jag ha en liten fixardag, städa, plugga, lämna tillbaka ett linne jag köpt, köpa vitaminer som är slut och sen fixa hårinpackning, händer och fötter och lite sådär.

Bra dag helt enkelt, och imon ska jag nog åka till IKEA och köpa lite godis tror jag.

Hörs senare.

Snow

Återigen kom det snö i New York så skolan ställdes in. Nice för mig. Hade iofs inte brytt mig om jag fått gå dit, den lektionen är okej. Sitter och väntar på svar från skolan nu om den ska vara öppen imon eller inte, skulle tydligen bestämma det efter tio. Spännande haha.

Imon har jag iaf en lektion, sen tänkte jag träna sen ska vi nog ut. Elles kompis sista kväll så vi får väll köra hårt I guess.

Nu ska jag krypa ner i sängen och plugga lite innan jag ska sova.

puss!

Pure happiness

Idag är jag på strålande humör trots snöfallet. Vaknade efter underbar sömn, har pluggat fram till nu. Har även skypat med mammi och syrran, och nu med Alex. Vad har jag gjort utan skype?

Ikväll har jag kvällslektion i macroeconomics, sen hade vi tänkt gå ut men jag är inte så sugen idag så blir kanske en film i sängen istället - känns mer lockande med vädret idag.

Hoppas ni också mår bra.

xx

Skolan

Sitter i skolan och vantar pa att min lektion i mathematical ideas ska borja. Gar till klockan fyra och efter det ska jag ivag och trana ngn timme. Ikvall ska jag, Elle och Kerstin pa bio och se ngn film vid Times Square. Mys. Och imon ar det fest - jag som verkligen inte skulle ga ut sa mycket - nu ar det det enda jag vill. Jobbigt. Maste fokusera lite mer pa skolan kanner jag, hade garna haft lite mer motivation men det ser inte sa ljust ut eftersom jag i princip bara laser liberal arts denna terminen. Men det ar ju sjalvvalt sa. Nasta termin blir roligare, i form av klasser.

Gotta run.

xx

I'll move to Paris, shoot some heroin and fuck with the stars

Nu känner jag hur glädjen strömmar igenom mig igen. Jag hade nästan inte haft någon kontakt med min familj eller bästa vän över helgen, och jag kände mig helt tom och ensam inombords. Så fort jag fick ett samtal och lite mail kände jag all kärlek och att jag faktiskt inte var ensam alls. Skönt. Hatar ovald ensamhet, fruktansvärt frustrerande.

Jag har pluggat idag, handlat mat och sitter nu och pluggar och fick massa energi från samtalet med min älskade Alex. Fick en otrolig längtan till att komma hem till svensk sommar och bara mysa med min bästa vän.

Jag är också glad för att min pappi och lillsyrra kommer hit på springbreak några dagar och förgyller mitt liv. Can't wait.

Okej, ska försöka få lite plugg gjort innan jag skriv och bränna på gymmet.

xx

Tisdag

Vaknade upp till en regnig dag, segt. Men passar mig i och för sig bra då jag tänkte plugga hela dagen. Igår hände inte mycket, vi var ute och gick lite och bara tog det lugnt. Har egentligen inte så mkt att skriva just nu, kanske händer något roligare senare. I hope.

xx

Monday

Skönt med måndag! Rolig helg, men lite mycket fest kanske haha. Sitter och pluggar nu och har tänkt göra det några timmar till innan jag ska träna.

Hoppas allt är bra med er!

it's spring.

Idag är det riktigt vårväder här, och jag sitter inne och pluggar. Blä. Var ute och gick en sväng innan, i t-shirt och skinnjacka. Vår! Ikväll ska vi ut igen, det var någon speciell fest vi skulle på idag. Numera älskar jag söndagar eftersom jag är ledig både måndag och tisdag. Så härligt.

Nu ska jag plugga klart här, sen kanske gå ut och gå en runda till.

xx

Lördag

Nu har jag vaknat till, pigg och utvilad trots få timmars sömn. Ska strax sätta igång med pluggandet här, spar nog att gå till museumet till imorgon så tränar jag idag istället. Ikväll vet jag inte riktigt vad som händer!

xx

Afterparty.

Kom hem från efterfest. Nykter men galen, och lång kväll. Nice.

Nu sova lite.

Weekend

Heyyy.

Hade en lektion tidigare idag, och nu är det helg. Underbart! Veckorna går så snabbt nu när jag bara går onsdag, torsdag och fredag. Det känns som det är helg redan när jag börjar på onsdagen. Idag ska vi, trots att jag inte skulle, ut. Blir säkert kul, men ganska lugnt.

Helgen blir plugg och mys.

Vi hörs imon.
xxx

Besök

Sov underbart gott i natt. Vaknade för en stund sedan och hade fått bästa mailet av pappi - Han och lillsyrran kommer den 26e mars till 1 april! WIIIIIIIIE! Jag är så glad, jag älskar besök!

Så nu kommer jag vara glad hela dagen. Skulle egentligen träna nu på morgonen, men pluggar istället och tränar efter min klass i mass communications.

Hörs senare.

Thursday

Dåligt bloggande idag. Har mest pluggat hela dagen, gick sedan runt lite här i SoHo och kollade i affärer. Jag dör så mycket snyggt det kommit in i affärerna, ZARA, Mango och Topshop... Jag orkar inte.

Hade kvällslektion nu ikväll, faktiskt ganska intressant med macroeconomis after all. Nu har Elles kompis från Sverige landat och ska stanna här en vecka kul.

Ska strax krypa ner i sängen och se en film. Imon är det upp tidigt för att träna innan jag ska till skolan vid 2. Det var ju egentligen tänkt att jag inte skulle gå ut på ett tag, men det kom upp ett roligt alternativ för imorgonkväll så vi får väl se.

xx

Goooooood morning

Vaknade för en stund sedan, sitter och tar det lite lugnt och laddar för träning vilket jag ska iväg på om drygt en timme. Har nämligen kvällslektion ikväll så hinner inte då. Ska försöka hinna med en hel del plugg idag. Idag är det en vecka sedan vi var ute och jag känner fortfarande hur sugen jag INTE är på att gå ut efter det. Blev lite galet, och nu ska jag inte gå ut förrän det är riktigt varmt och skönt ute har jag bestämt. Jag är lite trött på det för tillfället, så nu får det dröja till april iaf.

Hörs senare.

Onsdag.

Har egentligen inte så mkt att skriva mer än det vanliga. Hade skola idag, matte. Det var så mkt ny info att mitt huvud snurrade när jag lämnade lektionen efter tre timmar. Men det var intressant, sakar jag ALDRIG hört om tidigare. Kom hem, lagade mat och pluggade lite och gick och tränade vilket tog emot så in i fan idag. Ska nog försöka komma iväg lite tidigare annars blir jag lite trött efter åtta och tappar fokus och bara står och tittar på alla svettiga killar.

Jag vet ju sedan tidigare att folk som läst denna bloggen haft lite åsikter om hur jag tränar, och sedan skriver om det - så, jag varnar er nu. Ni ska nog sluta läsa nu för det kommer bli precis likadant som innan. Hehe.

Nu ska jag duscha sen kolla film i min gosgosiga säng.
xx

Morning.

Vaknade för en stund sedan, håller på att käka lite och ska gå till skolan om 1,5 timme. Har bara matte idag, sen blir det hem för att plugga och träna.

Vi hörs senare.

Och du som frågade om jag gymmade mitt i natten, nej det gör jag inte, det är en tidsskillnad på -6 timmar från Sverige i New York, och bloggen visar svensk tid...

nighty nighty

Kom nyss hem från gymmet, blev 30 minuter styrka och 1,5 timmes kondition på löpbandet, stairmastern och crosstrainern. Jag är helt slut.

Ska strax hoppa in i duschen, sen blir det plugg fram till det att jag ska lägga mig i min gosiga säng och kolla på film.

Imon har jag skola 1-4, ska faktiskt bli skönt att komma dit nu. Skönt att känna så eftersom jag har så lång "helg".

Vi hörs imon!


Tisdag

Vaknade tidigt imorse men somnade om igen. Vaknade igen för någon timme sedan, tittade ut - snöar! Kan det inte bara bli vår? Igår var jag på gymmet och jag har upptäckt en helt fantastisk maskin - trappmaskinen. Jag gick på den i tjugo minuter, och det rann svett av mig - helt otroligt. Efter att jag gick av stod jag och lutade mig mot maskinen och höll på att spy så en kille som jobbar där kom fram och frågade om jag var okej och om han skulle hämta vatten. Gulligt. Därefter ångbastun och lite fix sen hem för plugg. Älskar det gymmet, man behöver inte ta med något själv. Handukar, rakhyvlar, bodylotions, hårspray, fön, tops finns allt där.

Idag ska jag plugga som fan, sen laga middag vilken idag kommer bestå av tonfisksallad, sen gymmet igen.

Vi hörs later.


President's day

Idag är det alltså en federal holiday i USA, för att från början fira Washington's birthday, men nu även för att hylla alla presidenter som funnits i USA. Jag som alltid är ledig på måndagar bryr ju mig inte så mkt, men kul för dem andra som fick ledigt dem med. Våra sexgalningar till grannar väckte oss inte idag av sex, nu håller dem istället på att borra så att jag får för mig att dem snart kommer ramla igång golvet ner till oss.

Nu ska jag skriva på en text - Who am I as a writer? Jag vet seriöst inte.

Sex

Okej... Jag sitter i min säng, jag och Elle har precis sett på film och jag ska nu gå och lägga mig. Vårt hus är ganska lyhört så man hör tydligt grannarna både uppe, bredvid och nere typ. Vad som blivit till en vana lite är att våra äckliga grannar ovanför har typ wild sex alltid när vi ska gå och lägga oss. Vad som är det äckligaste är att vi har sett killen och han är asiat, och jag hör hans asiatiska stönande every fucking night. Give me a break.

Jag sover nu med öronproppar - God natt!

Going nuts.

Okej, jag har pluggat i några timmar nu. Jag är sugen på något att äta och tänkte gå och köpa lite nötter strax, innan jag ska laga middag ikväll. Ikväll blir det kanske utgång, Juliet och 1Oak. Jag vet egentligen inte, känns sjukt desperat att gå ut på Valentine's day. Kanske blir en mysig film istället. We'll see.

Valentine's day!

Happy Valentine's day! Idag tänker jag extra mycket på mina nära och kära på andra sidan Atlanten. Jag tycker Valentine's day är en väldigt mysig dag, och jag kommer spendera den med att plugga som ett as. Härligt.
Inatt gick vi på bio, ja det blev en sen bio och såg filmen jag sa.

Ikväll vet jag inte vad som händer, kanske något kul? Jag är ju faktiskt ledig måndagar och tisdagar. Gotta love my schedule!


Saturday.

Har mest tagit det lugnt idag igen. Fan vad jag hatar att en utekväll kan förstöra de två dagarna efter, känner mig fortfarande trött. Har kollat Avatar i sängen, och nu förstår jag hypen. Underbar story. Ska strax ta tag i mitt plugg, känner att det är dags nu. Ikväll ska vi på bio och se Valentine's day.


fucked up.

Rubriken summerar gårkvällen väldigt bra. Helt totalt galet. Började med Sushi på The Gates med massa trevlig människor. Vidare till S.L, klubb i Meatpacking, därefter vidare till Avenue och 1Oak. Ehm, kvällen slutade med att jag stannade själv kvar på 1Oak utav någon jävla anledning, sen är det ganska svart till det att jag vaknade upp idag och gick till skolan.

Nu mår jag asdåligt och ska gå och köpa nötter.

Hejdå

party.

Kom hem från skolan för en timme sen, tar kvällens första drink. Blir först middag sen utgång. Woop woop.

Hörs imon!


Happy.

Idag vaknade jag på strålande humör efter god sömn och mysiga drömmar. Snöstormen är borta och kvar är det blå himmel och krispig snö. Jag sitter och försöker plugga, motivationen existerar inte riktigt idag. Vill hellre gå till gymmet, men det tänkte jag göra först vid 2. Har lektion ikväll från halv sju till nio. Sen blir det hem fixa mig, middag på The Gates med våra nya vänner och slutligen utgång på S.L och 1Oak. Äntligen, jag är så sjukt sugen på att gå ut efter att inte ha gjort det på en månad.

Nu ska jag sätta igång här.

Hörs ikväll.


snö

Jo minsann, det kom snö, och inte lite heller. Jag kom nyss hem efter två timmars träning och ska strax börja plugga. I natt kunde jag inte somna förrän fyra så jag är väldigt trött, antagligen kan jag väl sova i natt då.

Imon är det skola, och på kvällen ska vi ut. Fashion week börjar ju nu så nu är det verkligen läge att gå ut och ha kul!

Hörs imon.

STORM

Due to a severe storm the college will be closed on Wednesday, February 10, and all classes and activities are cancelled.

Sjukt nice - skolan inställd imon. Blir plugg och träning så det ryker om det.

Jag är slut efter 1 timme på löpbandet, 20 minuter på crosstrainern och 40 minuters styrka...Ska bara skriva klart det sista plugget.

God natt!

Här i denna byggnaden ligger mitt gym - för er som inte vet är det väggen där DKNY tidigare hade sin enorma "sign" innan Hollister tog över. Hollister som är systerbrand till Abercrombie and Fitch har ungefär samma parfym i sina lokaler, så gymmet som ligger vägg i vägg med storen luktar god killparfym. Yum.


Slut som artist

Kom hem för ett tag sen, tränade lite mer än två timmar, trött. Nu ska jag sova.

God natt!

Konserver?

Alltså, jag blir galen här hemma. Jag ska precis ställa mig för att laga mat. Ska öppna burken med majs och det går verkligen inte. Jag kastar snart ut burkhelvetet genom fönstret. Och Elle är inte hemma, så jag kan inte göra något. Jo, nu går jag in till grannarna...

Nu saknar jag min mammi och pappi, inte bara för det här, men idag är lite en sån dag. Första på länge...

Whole foods market

Idag har jag var runt lite överallt. Började dagen med att lämna tvätt, köpa frukt, städa lägenheten och plugga. Därefter gav jag mig iväg till Whole Foods för att köpa lite grejor, rättare sagt veckohandla. Nu sitter jag här, pluggar lite och ska strax börja laga en tidig middag bestående av cottage cheese, tonfisk och sallad. Mums.

Senare ska jag hämta upp min tvätt, köpa en ny Ipod (för idiotisk som jag är glömde jag min på gymmet = borta) sen träna satan i det och avsluta med ångbastu. Lovely.

Vi hörs ikväll när jag är hemma!

xx

Studying makes me fat

True story. Att sitta inne och plugga en hel dag gör att man bara äter hela tiden. Mitt godis som jag köpte på IKEA igår (som förövrigt skulle räcka länge), är nästan slut tack vare allt plugg. Jag submittar essay efter essay i min kurser online, och det verkar inte finnas något slut. Men what to do?

Imon är jag ledig, tisdag också. Så jäkla härligt att slippa få ångest över måndagar. På torsdag börjar fashion week, och vi har ännu inte fått någon show vi vill ha. Måste fixa i veckan!

Imorgon måste jag helt seriöst ta tag i träningen och maten alltså. Börja laga ordentlig och nyttig mat, inte bara äta äpple.

Good news, pappa och Pau kanske kommer på sportlovet, eller nästa svenskt lov. SÅ härligt!

Nu - plugg och fortsatt lyssnande på min favoritlåt just nu:
"Whatcha say" - Official Acoustic version

Men obligatorisk photo Booth:

Lördag = plugg

Jag vet inte vad som har hänt riktigt, men 98 Thompson Street är numera bara en lägenheten full av plugg. Vaknade vid 10, började plugga direkt. Kände för en paus så jag tog mig ner till Pier 11 för att ta båten över till IKEA, Brooklyn. Köpte lite godis. Hem, plugg. Det enda vi gör i denna lägenheten är att plugga! Helt sjukt. Men det värsta är att jag tycker det är kul, trots att det i princip bara är mina liberal arts. Imon ska jag på museum för att kolla in jordens historia, minerals and gems och sånt kul...

Kanske hinner en sväng till gymmet också kanske, we'll see.

Kanske ska berätta lite för er om min klass i Mass Communications igår. Helskön klass, underbart trevlig Rumänska och världens skönaste bög. Det kändes bra. Mycket skrivande i den kursen så det kommer nog gå som på räls!

Nu ska jag springa ner och köpa vatten på hörnet, sen ska jag och min kära Elle kolla film.

xx

Late night

Det blir ett väldigt kort inlägg från en trött Steffi. Hade min första klass i macroeconomics idag. Hade inga direkta förväntningar då ekonomi inte riktigt är min grej. MEN, blev positivt överraskad då vi hade en väldigt trevlig lärare. Är alltid lite spänd inför att se vilka lärare man får men denna gången var det en Rumänsk kvinna. Och VARJE gång jag hör en brytning, speciellt europeisk får jag en riktigt trygg känsla i mig. Får inte alls samma av de tidigare amerikanska professorerna jag haft, helt annan mentalitet bland dem, tråkiga. Så det kändes otroligt bra, vi utbytte några europeiska blickar när hon förstod att jag var från Svea.

Min lärare i matte är kines, skönt det med. Det känns faktiskt tryggt när man inte är den enda utlänningen i klassen.
Jag har pluggat effektivt i, låt oss säga, 8 timmar idag. Har hunnit med grejor så jag ligger långt långt före i mina klasser. Skön känsla.

Nu - Sängen!

Whatcha say

Good morning. Vaknade för 2 timmar sen och har mest suttit och strukturerat mitt plugg. Gick nyss in för att se om någon hade droppat kursen historia online och yes, det var någon som hade gjort det så jag tog den. Så skönt. Nu tar jag 6 stycken Liberal Arts vilket menas att jag bara har 4 stycken, varav två PE-klasser kvar till mitt nästa läsår. Alltså kommer jag inte ha så många tråkiga kurser utan jag kommer kunna fokusera på roliga kurser så som journalism, copywriting, audience and media, fashion journalism osv. Jag tar hellre det att jag får läsa lite tråkigare ämne denna terminen.

Idag ska jag plugga gärnet. Ska skriva ett kort matteprojekt nu, följt av Psykologi och Earth Science. Ikväll har jag en klass i Macroeconomics 06.30-9.20.

Solen skiner i New York idag, helt underbart!

Hoppas ni mår fantastiskt, life is great :D

Math

Kom nyss hem från skolan. Hade som sagt matte, och ja det kändes faktiskt väldigt okej. Började med att läsa om massa nummer system, Binary, Mayan, Roman osv. Kursen handlar mer om idéer och system inom matten. Det känns bra att vara tillbaka. Man har ju alltid en känsla av, ja jag vet inte vad jag ska kalla det, inför skolstart men såfort man är tillbaka är det skönt. Då påminns man också om varför man egentligen är här, just det - för att lyckas, och var gör man det bättre än i New York? Ingenstans. Hehe

Sitter just nu och käkar ett äpple, planerar mitt plugg som jag ska ta itu med ikväll och om en timme ska jag till gymmet. Har faktiskt börjat längta till gymmet, kanske inte 1,5 timmes cardio, nog mer ångbastun haha.

Vi hörs senare.

xx

Onsdag.

Morning. Vaknade nyss med sjuk träningsvärk från igår. Efter att jag köpt böcker i skolan gick jag och tränade 1,5 timme på löpbandet. Kör bara cardio denna veckan för att komma på banan igen. Efter det satt jag i ångbastun och sen tog en lång härlig dusch. Så härligt! Så himla skönt och avkopplande att träna på kvällen. Ikväll är det dags igen.

Först har jag Matte idag, jag har ändrat lite i mitt schema så var inte ledig idag men det gör inte så mkt för jag är ledig måndagar och tisdagar istället. Massa tid för plugg och träning!

Nu ska jag fixa mig och sedan gå upp till skolan.
xx

First day.

Ja, då har plugget kommit igång på riktigt. Bytade en class till Earth Science, riktigt kul. Det enda jag tyckte var intressant i biologi på gymnasiet så det känns bra. Tar den online också, even better. Jag har ju sovmorgon varje morgon, alltså ingen ångest över tidiga morgnar. Helt underbart. Inte för att jag kommer ligga och sova bort dagarna, men jag kan då ägna mig åt mina tre kurser jag har online och sen träna en del också. Känns skönt.

Idag börjar jag först 05.10 ikväll, men måste upp lite innan och skriva ut lite saker och köpa books. Ikväll ska jag och Elle mysa framför finalen i Paradise Hotel, finally.

Jag kör just nu en detox bestående av bara äpple för att rensa kroppen efter allt socker jag ätit under lovet. Jag har nästan ingen energi, men det ska tydligen bli bättre dag tre. Idag är det min andra dag, tydligen den värsta. Så träningen denna veckan blir inte alltför hård.

Nu ska jag fixa mig sen plugga vidare innan jag sticker till skolan. Ska försöka skriva upp mig som volontär på NYC Fashion Week som börjar nästa vecka! WIHO!

xx

Start!

Jaha, då var det den 1 februari idag då. Känns bra, det går mot vår, sakta men säkert. Så härligt! Måndagar är denna terminen min lediga, väldigt nice vill jag säga. Började dagen med att gå och betala hyra samt be dem idioterna komma hit och fixa 1. vår trasiga golv, 2. mitt element som sprutar kokhett vatten, 3. Elles fönster som har inte går att öppna utan att typ hela fönstret trillar ut, och 3. en stor spricka ovanför vårt köksfönster. Och just det, ej att förglömma, vår dusch som läcker vatten dygnet runt haha. Det är inte så farligt som det låter, men så mycket pengar som betalas för denna lägenheten borde den vara i toppskick!

Efter det gick jag och tränade. Skönt. Nu är jag hemma, ska strax duscha sen får jag se vad jag hittar på.

Vi hörs imon igen.

Älskar er!

RSS 2.0