bye!


Nu ska jag ta en liten paus från bloggandet tills dess att jag har summerbreak, sen kanske jag rapporterar om allt underbart som händer den sista veckan innan jag åker på sommarlov till Sverige. I höst ska denna bloggen bli jäkligt intressant, fylld med roliga saker :)

Så bye for now och håll tummarna för mina finals så hörs vi om två veckor!

Insomnia

Alltså en slutperiod i skolan är ju verkligen som upplagd för insomnia. Jag vet inte vad som händer men jag har somnat runt 3-4 nu några nätter i rad. Suger hårt. Särskilt när jag har exam idag.

Idag är det väldigt fint väder här, så ska strax upp och sola men först äta upp min goda goda frukost bestående av cantaloupe. Mums.

Vi hörs när jag kommer hem efter provet!

PUSS

Lame

Världens segaste dag, utan tvekan. Men självvald. Har inga direkta krafter att göra ngnting, vet inte alls vad det beror på. Känner mig bara helt utmattad och vill bara sova. Kanske lite vitaminer vore på sin plats. Men det får det bli ändring på från och med imorn, klarar inte riktigt av mig själv när jag går runt i myskläder en hel dag och bara är lame.

Nu ska jag lägga mig i sängen och kolla nyaste Gossip Girl, sen ska jag ta en lååååång dusch och peela mig, raka benen och sen fixa naglarna. Måste nog träna lite mer på mitt matteprov också. Herregud jag har redan gått på sommarlov, min hjärna vill inte samarbeta alls. Så håll tummarna för mig imon är ni snälla!

GUD vad jag längtar hem just nu, kan inte säga det nog. Vill verkligen inte längra bort hela maj, men can't help it. Saknar mamma och pappa, och min bästa bästa Pau, och Andrée såklart! Och alla andra kära givetvis.

Puss och kram från mig :)




GE MIG ETT KÖK

Herregud vad jag längtar efter att få vår ugn/spis och vår counter till köket. Vi kan inte göra någon mat, jag vill kunna laga egen mat. Men på torsdag ska allt vara installerat så hoppas på det. Känner inte alls för att lägga mer pengar på att beställa hem mat heller, det vill jag hellre shoppa för.

Jag har fortfarande noll energi så jag gick precis och köpte godis för att få liten sugarrush som hjäpte ungefär 2 minuter och nu mår jag bara illa och vill aldrig mer ha det haha.

Nu ska jag plugga inför mitt helvetiska matteprov imon.

PUSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS

slut

Jag är så sjukt trött, mest i kroppen. Träningen, skolan och värmen tar verkligen all energi och jag hade lätt kunnat gå och lägga mig vid 9 varje kväll när jag kommer hem från träningen. Just nu längtar jag så otroligt mycket till jag sitter på flyget hem, ska bli så underbart att få komma hem och bara ta det lugnt och få bli omhändertagen av mamma och pappa och slippa tänka på skola, köpa mat och laga mat, betala räkningar och hyror. Få vara barn igen helt enkelt.

Men ja nu har jag tre veckor så jag ska njuta av New York, men det har jag ju också förhoppningsvis resten av livet till att göra så jag känner inte direkt ngt brådska med det.

Nu ska jag sova. Så. himla. jävla. skönt.

Kramar


Monday

Jag gick och lade mig ganska tidigt igår, var sjukt trött av värmen och träningen. Men somnade inte förrän vid tre eftersom det var så satans varmt. Tillslut somnade jag till åska och blixtar som drog in över city igårkväll. Så idag är vädret lite svalare, thank God.

Jag ändrade ju min träningsrutin igår lite och ökade speed på crosstrainern och också på stairmastern, och bytte ut min 1 timmes powerwalk mot löpning i intervaller. Jag hatar egentligen att springa men min kondition har blivit så mycket bättre nu så nu var det dags. Detta resulterade i att jag knappt kan sitta på rumpan idag, mina lår och rumpa är mörbultade och likaså armar då jag började köra med lätta vikter igår. På tre månader som jag tränat nu har mitt mål varit att bli fast och byta ut kroppsfett mot muskler. Jag känner att jag mer eller mindre nått mitt mål med det, så nu ska jag börja tona kroppen med styrka och lätta vikter. Nice. Beach 10 yes!

Idag ska jag börja plugga till mina exams då jag har mycket tid och vädret är dåligt. Utöver det händer inte så mkt mer än att jag ska äta god frukost nu, eller ja lunch blir det ju.

Kramar


Nighty

Jag är helt slut efter träningen, bytade ut min 1 timmes powerwalk mot 40 minuters intervall-löpning vilket jag hört ska vara mest effektiv. Jag är helt slut. Värmen är inte nådig, det är liksom som en bastu vare sig du är ute eller inne haha. Helt sickt. Imon ska det regna så det blir skönt, kanske kyls av lite. Det ska inte vara såhär varmt och det är nästan rekord sa dem på nyheterna.

Nu ska jag sova.

PUSS

VAAARMT

Alltså här är så varmt så det är sinnessjukt. Härligt, men vi har ingen AC så gissa om jag svettas? haha.
Just nu sitter jag och spanar ner på Johan Lindeberg, designern ni vet. Han bor typ granne med oss och jag kan inte hjälpa att jag tycker det är lite coolt. Även Donna Karan bor i vårt hus. Städade förresten nyss mina lådor. och jag hittade tre svenska läkeroltuggummi med lakritssmak, så glad jag blev. Man måste uppskatta det lilla...

Så jag tog en paparazzibild på J. Lindeberg:



SUNDAY

Då var det söndag, och jag ska plugga lite inför min exam i matte på onsdag. Har varit uppe på taket och solat en timme, men nu drog molnen in och det ska tydligen bli åska. Mysigt! Hoppas det börjar regna lite också för då ska jag lägga mig och kolla en film sen.

Annars idag ska jag till china town och handla frukt och grönsaker, sen till gymmet senare ikväll!

Hoppas ni mår bra.

Kram

Saturday

Det har varit helt sinnesjukt varmt här idag. New York är underbart, men sommaren här är nästan outhärdlig. Haha. Men jag har legat och stekt på taket ngr timmar, därefter på balkongen.

Vid fem vandrade jag och Elle upp 5th Avenue för att för första gången på länge äta ute. Vårt kök renoveras ju så vi kan inte laga mat. Vi köpte med mat från ett vegetariskt ställe, jag tog en avocadosallad med vegan chicken och så satt vi oss i en park vid Bleeker Street och pratade ngn timme.

När vi kom hem så tog jag på mig träningskläderna och gick ut och sprang en runda, inte alls på humör för gymmet idag. Men imon så.

Imon ska det bli lika varmt så jag ska sola sola sola :) Wie.

PUSS

Pics som efterfrågas:

Rooftop


Lördag

Klockan är nio och jag är pigg och kry. Det blev inte sent för mig igår haha, var hemma innan tolv. Var så sjukt otaggad och dessutom behövde jag spy när jag drukit två klunkar vin så fick inte ner mer. Vad har hänt med mig????

Iaf jag åkte hem och såg på film. Jag ska strax smörja in mig riktigt ordentligt och gå upp på vår rooftop och steka, det är 30 grader här idag :) Så härligt. I eftermiddag ska vi ta tåget ut till Brooklyn för att gå på blomstermässa på Botanical Gardens, bl.a. se Japanska körsbärsträd. Så vackra.

Därefter ska jag träna och sen får jag se :)

PUSS

Partyy

Hör och häpna - Stephanie Heino ska på party idag. Elle är busy med sin skola och stannar där till sent på nättern så jag har absolut ingen lust att sitta inne själv en underbarg sommarvarm fredag när jag bara har mina finals kvar och inget mer! Så jag ska strax till Anna och ta ett glas vin sen ska vi vidare på ett modellparty, men förhoppningsvis lots of hot boys. Sen får jag se om jag möter upp Sanna och company för lite svenskt valborgsfirande på en klubb eller möter upp en annan person.

Blir nog inte så sent för imon ska jag upp tidigt och träna och sen ska vi iväg på äventyr :)

PUSS


RSS 2.0