tired.

Nu är jag trött, jobb och träning. Händer i princip ingenting på jobbet, så det är fett segt när man bara sitter och läser hela tiden. Idag känner jag mig lite halvsur och förvirrad. Vet inte varför, eller jo jag vet nog men orkar inte ens tänka på det. Det kanske bara har att göra med att jag är riktigt trött. Vad dålig man är på att blogga när man jobbar, jag förstår nu varför ingen stor bloggare har ett "riktigt" jobb. Hur fan skulle dem hinna blogga annars?

Jag har så mycket tankar och känslor i mitt huvud nu att det känns som det ska sprängas. Det är positiva grejor, men några negativa och jag måste försöka strukturera lite. Så nu ska jag ta en lång varm dusch och sen lägga mig och filosofera lite. 

Om jag ska vara ärlig så börjar jag alltid tänka så mycket mer när jag socialiserar mig. Nu hade jag inte varit ute och festat och träffat så mycket folk på några månader. När jag nu gjorde kom så mycket på en gång, och gamla saker som jag lagt på hyllan kom tillbaka till mig och jag kände igen mig i några situationer som jag både gillar och inte, och det gjorde mig väldigt förvirrad. Konstig känsla att förklara men det hade nog med utgången att göra. Förra sommaren var mitt liv helt annorlunda, så jag fick väll för mig på något konstigt sätt att det var likadant igen och var kanske rädd att det skulle bli så igen. Jag vaknade upp med en otrolig ångest på lördagen, men insåg snart att min livssituation inte alls är densamma. Thank God, då lugnade jag mig lite. 

Jag har bara varit väldigt tänkande sedan i fredags. 

Nu ska jag duscha, hörs kanske senare,
xx



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0