lost in translation.

Här sitter jag, nyss utkommen ur duschen. Måttligt produktiv dag, åkte in till stan med Challe och Mina, gick på stan men åkte snabbt hem igen för att det är så fruuuuktansvärt tråkigt haha. Därefter gick jag på aerobicen igen, det är så himla kul! Såg nyss "Den rätte för Rosing", vad glad jag blev att Hugo vann, var nästan lite småkär i honom och hans mystiska personlighet. Strax blir det tv igen; Lost. 

Så alltså inget speciellt gjort idag. Det var dock så himla kul att träffa Challis igen, även fast det inte kändes som 3 månader sedan vi sågs. Imon är det april 1st, glöm inte att lura någon. Jag ska försöka klura på något riktigt bra och trovärdigt till imon som jag kan lura ngn med. 

Annars? Inte ett skit. Imorn ska jag vara jävligt produktiv, gillar när jag är det. Ni vet, plugga, träna, lösa problem och bara ha allt fixat i livet. Det är en väldigt skön känsla. 

Utöver allt detta längtar jag som in i... till på fredag då jag ska äta godis. Jag bara älskar fredagar när jag får mitt efterlängtade godis, yoghurt covered cashews.. Just nu har jag värsta suget efter träningen, men icke nu blir det att värma en kopp tea. Jippi...

Bilder?

haha, jag är så fruktansvärt trög ibland, men jag förstår verkligen inte hur man lägger upp bilder på bloggen... Får fråga någon I guess.

Idag, strålande sol och kom precis hem från min morgonrunda. Dricker just nu en smoothie och funderar på om jag ska sätta igång med plugget eller vänta med det till ikväll. Ja ikväll får det nog bli. Skulle gärna vilja träffa Challe idag så ska ringa henne och höra om vi ska göra ngt på dagen, för ikväll blir det Aerobics igen. Love it.

Det känns som att jag har så mycket i mitt huvud just nu, kursen jag tar nu, skolan i höst, måste jobba ihop lite cash (ska fixa ett jobb till), träning och fixa det det och det. Jag som haft det så slappt ngr månader nu blir alltså lätt stressad. Men det är nog en vanesak, jag brukar ju gilla när jag har många bollar i luften. Tror iaf det handlar mkt om att jag vill ha klart allt till hösten, men jag har inte ens börjat. Det är mycket som ska fixas; boende, visum, skola, csngrejs, flyg osv osv. Det löser sig :)

Vad som är väldigt sjukt är att jag inte ha festat sedan nyår. Det är tre månader exakt idag. Men nu när solen börjar skina och värmen börjar stiga blir jag allt mer sugen att sitta på en uteservering och dricka vin och gå ut och ha kul. Antagligen kommer jag kunna det i slutet av april/början av maj. Lovely. Men jag måste säga att det har varit helt helt underbart att ha ett halvår utan fest då allt festande i somras och i New York pretty much tog kål på mig. Men i sommar är jag back on track igen. Och då är min New Yorker hemma. Awesome!



monday.

Måndag. Härligt med en ny vecka... Känns som man har full laddning och kan ta tag i grejor igen. Fint väder blev det, i morse såg det inte så lovande ut. Har typ bara pluggat hela dagen.. segt. Varit ute och gått, och ska strax träna. Inte så mycket nytt under solen så att säga ;) haha. 

Är fruuuktansvärt avundsjuk på Jennie som åkte tillbaka till San Francisco igår för att hälsa på sin värdfamilj. Hade kunnat döda för det. 

Gud, jag kan inte fatta att det är 1 april på onsdag. Så jävla härligt. Om mindre än en månad kommer jag kunna gå i skinnjacka och jeansjacka utan att frysa. Lovely. Och öppna skor, ska slänga mina stövlar långt åt helvete in i garderoben. 

Det här hade jag gärna haft på mig i vår:

sunday lovely sunday.

Idag började jag dagen med att åka till väla, shoppade lite tröjor, nagellack, halsband och armband :) Så nu har jag i princip bara skor kvar på min vårlista. Därefter åkte jag till mormor och morfar, vi satt och solade, snackade och gick en lång härlig promenad i vårvädret. 

Nu är jag hemma, ska plugga lite. Pratar med min Bella, som jag saknar något otroligt. Nu när det är mindre än två månader till vi ses igen känns det ännu jobbigare att vänta på något konstigt vis.

hejdå

friday.

Fredag igen. Åkte ner till Lund vid halv åtta i morse. Hade utbildning med jobbet, sen direkt till Helsingborg igen för att jobba i 8 timmar. Det är så kul :) Även fast ngr saker gick fel idag, haha typiskt när man jobbar själv för första gången.

Kom hem för en timme sedan, satte mig direkt framför Let's Dance och bara njuter av att det är helg. Det blir plugggggg i helgen, träning och det bästa: Min challe kommer hem imorn! Wiihuu.

GOTTA GO.



Jeanssssssssssssss

Okej, tillbaka från visningen av huset. Hmm, undra om det duger för jänkarna. Får se, skickade iväg lite bilder. Tidigare idag var jag och tog bort mina stygn vid knäet, auch. Gjorde ont. Hämtade också ut mina jeans från Gina Tricot. Beställde över internet för dem var slut in store. Iaf, är det fruuuuktansvärt frustrerande att Gina Tricots storlekar varierar så otroligt mycket i jeans. I ett par har jag 24, i ett par 26. Och nu när jag för första gången skulle beställa över nätet tänkte jag att ja det är bättre att jag tar 26 nu. NEJ, men då är dem alldeles stora. GAH! Så nu får jag tvätta dem i 90 grader, och hjälper inte det blir det skräddaren för dem är ruskigt snygga! Ljusa och slitna. 

Nu sitter jag här, pluggar lite kinesiska och läser på inför jobbet imon. Ska strax städa lite. Sen ska jag grädda fullkornsvåfflor, tänkte unna mig det idag då det var våffeldagen igår. Så min annars så kolhydratsfria kost rubbas lite idag, men det får jag tåla. Ikväll blir det Aerobics och därefter ett jympa puls-pass, så det väger jämt antar jag?

Och just det, missa inte Fritzel-dokumentären kl. 21.00 ikväll på 4an!


Busy Busy.

Oj, där hände det visst; jag glömde bloggen. 

Denna veckan har jag jobbat (upplärning) från 11-19 mån-ons. Så nu kan jag nog allt, sen börjar jag jobba själv imon. Ska nog gå bra. kul jobb iaf :)

Igår sov jag hos mammi, och idag har jag mest ringt runt och försökt fixa med allt från mobil, csn till rum i New York. Det blir så att jag hyr ett rum av någon, blir både billigast och minst att ordna i form av möbler osv. då rummen är inredda. Jag har två alternativ; att bo i samma lägenhet jag bodde i höstas, vilken jag trivdes otroligt bra i. Love SOHO. Andra rummet är i en lägenhet på 60th street, mellan Park Ave och Madison Ave. Låter ganska bra det med hihi. Och båda till bra priser för att vara på Manhattan. Så ska försöka lösa den frågan innan veckan är över.

Nu måste jag kila, ska iväg och titta på ett hus här i Höganäs som min värdfamilj från San Francisco ska bo i under två veckor här i sommar. WIHO :)

Hörs när jag är hemma igen.


bye bye weekend.

Så var helgen snart över. Skönt! Har bara tagit det lugnt i helgen, sov hos mamma från igår, och idag har jag bara pluggat kinesiska och lite papper till imorn då jag börjar min upplärning på gymmet. Wiho :) Har upplärningen 3 dagar, och utbildning 2 timmar på fredag och efter det börjar jag som extrapersonal. 

Håller på att försöka hitta boende till skolan, svårt det där. Eftersom jag knappt känner någon som ska flytta till New York så blir det lite svårt att hitta folk att dela med, men det löser väll sig. Skjuter nog upp det lite till sommaren då nya lägenheter och rum till uthyrning kommer upp på internet. Det löser sig :)

Annars... i veckan blir det mycket träning, nu när knäet nästan är helt läkt kan jag börja som vanligt igen :) Ska ta bort stygnen på torsdag. Det blir även jobb och plugg. Full rulle helt enkelt.

Nu ska jag fortsätta läsa lite, duscha sen byta lakan för att sedan decka framför beck. 

GOTTA LOVE SUNDAYS!

friday.

Hellooooo.

Nu är jag megatrött... började dagen med att gå till arbetsförmedlingen och skriva av mig från det programmet jag gått på nu 3 gånger i veckan, men jag får fortfarande ersättningen eftersom jag bara kommer arbeta som extrapersonal. Nice.

Därefter körde jag till Lund till mitt jobbs huvudkontor där jag skulle skriva avtal och få lite pärmar jag skulle läsa på inför nästa vecka då jag har min upplärning mån-ons. Och utbildning nästa fredag, wihu. När jag var klar körde jag tillbaka till Hbg, och mot Råå där jag överaskades av mormor och morfar som köpt princesstårta för att fira att jag kommit in på skolan och fått jobb :) Så vi satt ute och fikade, solade och pratade.

Körde sedan vidare mot centrum där jag mötte syster, gick i stan och agerade personal shopper till henne. Kul. 

Nu är jag hemma, fyller i lite papper från csn och en international student financial statement form som ska skickas in till skolan.

Ska äta nu, sen duscha och därefter väntar en kväll framför tvn, lovely. Och godis, det har jag längtat efter hela veckan yummie.



Spring is here.

Oj vilken härlig dag, har inte kunnat sitta still. Jag och Pausi gick ut och gick ytterligare en runda, och satt oss och solade på en bänk. Så varmt att vi fick ta av oss jacka. Lycka! Gjorde lite ärende på banken, städade lite hemma och just nu sitter jag och pluggar då jag precis kom att jag måste upprätthålla min blogg... Har även fixat lite papper från skolan osv.

Strax är det käk, min specialare som jag gör när jag inte vill äta det som serveras hemma; Keso, äpple, kanel och mandlar. Sjukt gott.

Ikväll - Jympa Puls, får se om det är kul eller om det bara är trams.

TTYL

First out.

Jag bestämde mig för några månader sedan, att när och framförallt OM jag kom in på Fashion Insitute of Technology i Höst skulle jag börja blogga. haha. Vet inte varför, men kände bara för det. Iaf, igår, efter all väntan, rättare sagt 5 månader av daglig väntan fick jag beskedet. I got in :) Jag är så lycklig, och jag har ännu in kunnat smälta det. Av 125 lucky bitches var jag en av dem som kom in, av 1400 sökande, till just min sökta major Advertising and Marketing Communication. 

Vädret är lovely idag, undra om våren har kommit? Just nu sitter jag med en stor kopp grönt tea och en hemmagjord smoothie gjord på naturell lättyoghurt, banan, jordgubbar och kanel. Yummie. 

Nu ska jag ut på min dagliga power walk. Köpte även kort på Friskis i måndags, var på tiden då jag betalat kontant sen första veckan i januari haha. Igår blev det dubbelpass, step och Kickboxing. Var lagom trött efter det. 

Som sagt, nu ska jag ut i det fina vädret och bara njuta, IM MOVING TO NEW YORK!!! ahhhhhhhhh

--

Update: VILKET FLYT, fick nyss besked om att jag fick jobbet jag var på intervju för igår. Receptionist på ett gym i Helsingborg, iofs bara extra men det är bra eftersom jag har ett annat extra också på gång, samt med att det klickar bra med min kurs i Lund. 

HAPPY HAPPY DAY!

RSS 2.0