Friday.

Denna veckan hittills har gått megafort. Har hunnit med och träffa i princip alla jag kom hem för så det känns jätteskönt. Har tränat, fixat slingor och klippt håret, fotvård, solat, manikyr osv osv. Så känner mig lite ihopsatt igen efter ngr intensiva månader haha.

Idag tog jag även spruta mot svininfluensa så jag slipper göra det i USA. Nu ska jag iväg strax igen på middag, sen senare blir det mys hos mamma. Imon blir det stan med Amanda, som jag saknat som en galning, sen va med Alex, tvätta och på kvällen ska jag och pappa käka sushi och mysa framför tvn. Känns inte speciellt hemskt att lämna dem denna gången, pappa och Pau kommer antagligen och hälsar på mig mellan jul och nyår, sen kommer jag antagligen ngr veckor i januari igen eventuellt istället på min springbreak i mars om jag inte ska till LA då och hälsa på Amanda.

Fast att det är skönt att vara i Sverige, märker jag bara hur mycket det inte är något för mig. Jag kan helt seriöst inte se mig själv bo här i detta landet som ung, och jag förstår inte varför människor väljer att göra det som är unga.

Nu måste jag kila.
xx

KAOS

Jag undrar ibland vad det är för fel på människor? Om man har ett jobb som bokningsansvarig på ett resebolag, hur i helvete kan personen i fråga inte boka en biljett rätt? Jag blir så förvirrad, för jag stöter på sådana här problem så ofta nu att jag undrar hur människor med sådan hjärnkapacitet ens kan få jobb, och folk snackar om att arbetsmarknaden är tuff?

Iaf, åkte iväg mot Newark Airport vid 1 PM. Kommer fram, och bara känner i luften att något är fel. Min killer instinct har givetvis rätt. Idiothelvetet som bokat min flygbiljett hem, har inte heller hon confirmed... HUR I HELVETE LYCKAS MAN?

Får helt enkelt köpa en ny biljett, men eftersom pappa skulle betala den så går givetvis inte det då dem behöver själva kortet i sig. Ber pappa kolla SAS hemsida, och biljetterna ligger på cirka 20.000 kronor eftersom det är med such short notice till departure. Ehhhh... Går tillbaka med tårar i ögonen och blinkar med mina sorgsna ögon och killen vid disken gör ett undantag och fixar biljetten till mig.

Så nu sitter jag vid gaten, med musik och försöker lugna ner mig. På måndag ska jag ringa idioten och få henne avskedad, sånt här borde inte hända. Ni kanske tycker jag överreagerar men att komma till flygplatsen, och vara glad att åka, och sen säga att man inte ha någon plats på flyget suger.

Tur att jag har en underbar pappa som alltid alltid alltid ställer upp, vad hade jag gjort utan honom? Antagligen inte mkt.

Känns förresten sjukt att åka hem, påminner mig bara om när jag förra hösten åkte hem, eller förra sommaren när jag kom hem efter min tid i SF. Men yeyy, denna gången kommer jag tillbaka så ingen ångest alltså. Jag kan bara njuta, äta godis och träffa dem jag älskar allra mest.

Yeye, nu ska jag surfa vidare här lite. Hörs i Sverige!

Registration

Ja, så var det dags igen. Imon, 6.00 AM ska vi registrera oss för våra spring classes. Jag är riktigt nervös, för jag kommer skjuta mig själv om mitt schema inte blir som jag vill ha det! Så jag ska alltså gå upp halv sex i morgon och försöka fixa värsta schemat! Sen kan jag gå och lägga mig 3 timmar igen innan jag ska till skolan och ha en lektion.

Ska också lämna in tvätt, så jag har allt rent när jag kommer tillbaka efter min lilla visit i Svea. Ska skriva ut flygbiljett, plugga kvar i skolan sen packa, därefter träffa en vän på kvällen och sen sova i tid för vid ett på lördag drar jag mot Newark och direktflyger hem. Älskar nattflyg, så myspysigt. Så konstigt det känns att åka till Sverige, tillbaka till allt där jag bodde bara för ngr månader sen, där mitt liv såg totalt annorlunda ut. Antar att jag kommer uppskatta New York ännu mer när jag kommer tillbaka, om det ens går haha.
Vi skulle egentligen på Victoria's Secret afterparty, MEN jag är fort. inte helt frisk plus att vi som sagt ska upp tidigt, PLUS att jag detoxar nu, ej att förglömma. December och januari kommer bli hårt nog ;).

Idag har jag shoppat skor, Minnetonkas. Så fina!

Nu ska jag strax krypa till kojs, och tagga för registration.

Sunny Wednesday.

Nu ska vi ge oss ut in the city. Betala hyra, mysa i Battery Park, kolla i affärer, kanske ta en tea i solen någonstans. Idag är det riktigt vårväder, så jäkla härligt! Hade tänkt leta efter vinterskor och köpa ett puder. Ikväll blir det plugg!

Vi hörs när jag är tillbaka.
xxx

SICK

Jag är sjuk som ett as, näsan rinner, ögonen likaså och hostar. Sitter och lyssnar på mysig musik och hade nyss ett trevligt talk med min fina roomie. Gosh vad jag kommer sakna henne när jag åker hem. Tur att det bara är en vecka, saknar New York bara jag tänker på att jag ska hem haha. Knäppt. Men visst ska det bli skönt. På söndagen när jag landar ska jag äta våfflor (sjukt efterlängtat) hos mamma, sen vidare på julmarknad och sist men inte minst bio, New Moon. Min vecka är sjukt fullspäckad med roliga grejor. Kommer bli härligt att komma tillbaka hem här sen när det är december och jul!

Gotta love life!

puss

Sunday

Igårkväll gick jag och lade mig tidigt med lite feber, och vaknade med feber. Både jag och Eleonore trodde vi hade drabbats av svininfluensan, men jag tror inte ändå, nu känner jag mig helt bra igen.

Väldigt produktiv dag idag på skolfronten. Har skrivit klart i princip alla mina uppsatser till denna veckan, vilket var en del. Kände bara att jag ville plugga undan till denna veckan och nästa igen så jag bara kan njuta av att vara hemma sen. Tror nästan det är därför jag har så mycket motivation till att plugga också för att jag är så otroligt excited att åka till Sverige och hälsa på mina älskade. Nu är jag "hemma" om en vecka, antagligen ätit flera kilo godis och ligger och kräker eller något, men det tar vi då.

Kom nyss hem från en joggingrunda längs Hudson River. Det är otroligt varmt i New York idag, sprang i bara t-shirt och leggings, och det är mitten på november. Härligt! Ska försöka komma igång med träningen ordentligt denna veckan, och sen veckan i Sverige också så jag kan investera i ett gymkort så fort jag kommer tillbaka hem här.

Jag glömde att berätta. I fredags när jag var påväg hem från skolan så går jag längs 6th Avenue och svänger in på Bleeker. Gissa vem jag ser? Min absoluta drömkille, JOSH HARTNETT. Han gick förbi mig bakom mig, så jag hann knappt se honom, men tillräckligt för att smälta. Såg honom inte alls först, men tack vare några tjejer som flippade fick jag också min välbehövliga del av en riktig riktig snygging. Woah.

Nu ska jag sätta mig och läsa lite inför mitt test i Advertising and Promotion imon. Efter skolan tänkte jag jobba kvar lite i datorsalen och sen gå upp till Central Park och kolla in skridskobanan som tydligen ska vara där nu. Där ska jag åka when Im back.

Ha en mysig kväll,
Stephanie


Sorry.

Blogga är nog inte riktigt min grej, men jag gör ett nytt försök. Längesen jag skrev sist så det har hänt en hel del grejor. Haft mycket plugg, och känner äntligen att min motivation kommit tillbaka, sjukt skönt. Så allt rullar på på den fronten, gillar skolan otroligt mycket och faktiskt mina kurser också. Nästa termin blir det dock roligare kurser i form av journalistik, mass communications etc. Lite mer det jag vill jobba inom.

Halloween har också passerat tillsammans med en del andra utekvällar. Jag utklädd som Baseball player och Elle utklädd till a French Hooker spenderade vi kvällen på Tao där vi hade sjukt kul, vidare på någon efterfest och därmed var söndagen förstörd.

Väldigt skönt att vi i genomsnitt går ut en gång i veckan nu, om ens det. Kände att det blev lite mycket där ett tag och känns skönt att ha hittat tillbaka till min motivation och varför jag faktiskt är här - plugg!

Vi trivs fort. otroligt bra i vår lägenhet i SoHo, det blir inte bättre och jag känner mig otrolig lycklig mest hela tiden. Jag älskar den här staden, den får mig att må så sjukt bra, alltid, hela tiden vad som än händer.

Just det, jag fick även ett litet ryck för en månad sen och bokade en flight hem över vårt Thanksgiving Break. Kände att jag behövde komma hem lite pga. olika anledningar. Behöver ladda batterierna och se min älskade familj och släkt eftersom jag kommer spendera min första jul hemma i New York. Spännande! Så jag åker nästa lördag, och landar i Sverige söndagen den 22a där jag möts av min älskade pappa. Veckan är fullspäckad, så antar att det kommer gå fort så jag får göra det mesta av det. Nästa gång jag åker till Sverige igen blir antagligen först i juli/augusti. Det är inte mycket som lockar där som ni ser haha.

Idag är jag lite halvsjuk, ska strax gå och lägga mig. Väldigt skönt att ha en lugn helg, det blir ngr stycken sådana nu framöver, iaf till jag är tillbaka här.

Har skrivit klart mitt examensarbete i min fashion class, vilket jag har haft ångest för i drygt två månader nu. Tog mig två dagar när jag väl satt mig ner och skrev. Helt underbart!

Imon, när jag förhoppningsvis mår bättre, ska jag ut på en lång powerwalk och sen blir det att plugga undan för veckan som kommer.

Sleep tight!

RSS 2.0