Tisdag

Glömde helt bort att skriva igår, vi går ut 10 om morgonen och kommer hem runt 10 på kvällen varje dag så blir ganska trött. Igår började vi i alla fall dagen med att shoppa järnet i SoHo, medan pappa jobbade. Mötte upp honom vid 5 tiden, gick och strosade lite, åt mysig middag och avslutade med bio.

Idag jobbade pappa igen så jag och Pau åt brunch i SoHo, shoppade mer, kramades med puppies i djuraffären, fikade och hade det så underbart mysigt. Gick till pappas hotell, där dem spelade inte en film (coolt), vidare till Little Italy för dinner, därefter ner till Pier 17, Wall Street, Ground Zero, Brooklyn Bridge, sen avslut på yogurtland.

Imon ska vi på lite mer sightseeing, göra mer shopping och bara mysa.

Jag är så lycklig att dem är här, och njuter varje sekund av att ha världens bästa familj, utan tvekan.

puss

Bra dag

Hej!

Kom nyss hem efter 12 timmar ute på Manhattan. Började dagen med brunch, vidare till Meatpacking Districs, gick på Highline Park, Times Square, busstur Uptown (Upper West, East, Harlem etc.), middag på Planet Hollywood, Rockefeller Center, sen en två timmars båttur runt Manhattan och ut till Frihetsgudinnan.

Jag är slut, men så glad. Det har varit en toppendag, och jag älskar att ha min familj här även om det bara är två av dem. Nu ska vi äta godis jag och min älskade syster och mysa. Imon ska jag och Pau shoppa loss i SoHo då pappa ska jobba lite. Därefter blir det lite mer turistande.

Gotta go.

PUSS

Lycka

Nu är dem här, eller har varit i ett dygn. Igår mötte jag dem vid pappas hotell, käkade sushi hos mig sen och snackade. Jag och Pau lade oss i sängen och hade riktigt tjejsnack och åt godis. Jag fick sjuka mängder godis så nu kan jag hålla käften ngr månader haha.

Idag möttes vi vid tio, började dagen på Starbucks. Visade mitt gym, skola, och andra grejor i min vardag. Lunch i Midtown, åkte sightseeing-tur downtown, var på Madame Tussaud's, käkade middag och avslutade kvällen med Mamma Mia på Broadway för att sedan vandra hem i New York-natten genom Times Square söderut.

Nu är vi hemma, jag och min älskade syster. Jag är så otroligt tacksam för att dem är här, och får ständigt påminna mig om det. Också att jag faktiskt bor här och att jag inte är här på semester, även fast att det känns så.

Helt underbart. Nu ska vi lägga oss i sängen, äta godis och mysa. Imon blir schemat ännu mer smockat.

TTYL

Waiting and waiting..

Var på gymmet innan, handlade därefter. Dödade lite tid genom att kolla runt på datorn, duschade i en timme, fixade mat och nu har dem ÄNTLIGEN landat. Tror dem sitter i en taxi snart så ska gå mot hotellet om kanske en halvtimme eller något för att möta dem :) Sen ska vi hem här och käka och prata! Tror dem är ganska trötta dock.

Jag är så lycklig!

Vet inte när jag skriver nästa gång, får bli när jag har tid, antagligen sent på kvällarna den närmsta veckan!

Ha det fint!

PUSS


Trion i SF! Mamma kommer tyvärr inte, får bli nästa gång.

Störd

Haha, vet ni vad jag menar när man är sådär lycklig att det bubblar inom dig, och du vill typ skrika "iiihhh" hela tiden. Haha, vårt hus är väldigt lyhört så jag tror mina grannar tror jag är utvecklingsstörd eller något eftersom jag går runt och typ skriker så hela tiden hahaha.

Det känns otroligt bra inför provet, och Gud vad jag älskar den lektionen i Mass Communications, får mig verkligen motiverad. Efter skolan ska jag handla mat på Whole Foods därefter träna, så vi hörs ikväll!

Nu ska jag fixa mig sen off to Midtown :)

Här är förresten en bild på skolan, ligger på 7th Avenue, and 27th Street, bara drygt 10 block från Times Square.



PUSS

The day

Nu har min kära roomie åkt, eller ja det gjorde hon redan två i natt. Usch, jag gillar verkligen inte att bo själv, och speciellt inte sova själv i en lägenhet. Vaknade vid 9.00 och ville egentligen sova en timme till, men jag kan inte. Jag tänker alldeles för mycket på att pappa och Pau snart är här, hos mig, i min lägenhet, i nyc, Pau's första gång sen jag flyttade hit. Oh så mysigt det ska bli. Jag ska laga mat till dem till dem kommer. Men själv ska jag bara äta godis, hihi. Jag kunde ändå inte motstå att dem köpte med. Såklart.

Nu ska jag plugga till provet jag har om ngr timmar, därefter är det SPRING BREAK! :) Känns toppen att jag klarat första delen av terminen så bra, jag ska verkligen bara njuta av New York nu och vara turist! Hinner aldrig det annars.

PUSS

Energi

Jag har sån sjuk energi idag, fast att jag inte tagit ngt kokain idag. Skämt åsido, jag har sprunigt runt här hemma med världens energi och städat i 3 timmar nu, det var så jävla dammigt på mitt rum; inte konstigt att jag trott att jag varit förkyld i flera veckor. Bar ut sängen i hallen, sopade, våttorkade, hängde in vårkläder i garderoben, bytade lakan osv. Känns skönt.

Nu ska jag strax ut och gå en runda tror jag. Och sen till gymmet där jag tänkte spendera ngr timmar idag. Kommer ju bara kunna träna imon också, sen blir det uppehåll fyra dagar när pappa och dem är här.

Min kära Elle åker till Panama med sin pojkvän från Sverige i natt. Så hon kommer inte att vara här när jag har besök. Gosh nu är det inte länge kvar, lite mer än ett dygn. Just det, jag har prov imon; kanske borde plugga...

Vi hörs ikväll!

PUSS

Early morning

Vaknade och var pigg redan klockan sex i morse, kunde inte somna om så gick upp. Borde egentligen ta vara på morgonen mer, gå ut och gå en promenad, eller ja, bara gå upp. Jag tycker det är så mysigt.

Gick och lade mig redan tio igår, var helt slut efter träningen. Ingen energi. Så antagligen därför jag vaknade så tidigt. Sen kan det ha att göra med att jag bara låg och tänkte på att familjen kommer imorgon, och att min älskade syster ska ligga och sova bredvid mig i morgonkväll!

Idag ska jag plugga järnet, sola lite på taket nu på förmiddagen då vädret skulle vara fint, sen blir det träning.

PUSS

ELLE

Kom hem från skolan för ett tag sen, yey nu har jag bara ett prov innan lovet. Fan vad välförtjänt detta lovet känns. Fick reda på att den 5e april så kommer ELLE's top editors komma och föreläsa på vår skola. Väldigt uppskattat och kul!

Just nu sitter jag och äter äpple, vet inte hur många jag äter i veckan så jag kommer nog anta formen av ett äpple snart. Ska plugga lite till mitt prov nu, därefter ska jag jogga bort till gymmet tänkte jag. Sjukt taggad idag.

GE MIG FREDAG NU! Helgen kommer bli otroligt kul, jag har gjort ett fullspäckat schema med massa New York-stuff vi ska göra, och som jag ännu inte gjort.

PUSS

Onsdag och sol

Idag är det underbart väder här igen. Perfekt! Vaknade för en timme sen, men börjar inte skolan förrän vid ett idag. Min sista riktiga lektion innan lovet eftersom att jag bara har prov på fredag. Nu är det bara två dagar kvar tills att dem kommer jippi! Sen tänkte jag på det att det är bara drygt två månader till jag ska till Sverige, helt sjukt. Det är nämligen två månader sen jag var i LA och det har gått sjukt fort. Jag tycker det ska bli så mysigt att komma hem och andas lite, ladda nya krafter och träffa familjen och mormor och morfar, VAD jag saknar dem.

Efter skolan ska jag hem och plugga, och sen blir det, surprise, träning.

PUSS

Tisdag

Hellooo.

Vaknade för en timme sedan, var riktigt trött. Lite sämre väder idag igen, även fast det är klibbigt och varmt. Igår hade vi riktigt vårregn. Det finns nog inget mysigare än just vårregn, eller sommarregn. Jag vet inte, men jag får en känsla i mig, som jag kanske hade för ngr år sedan när allt var grönt, och det regnade, och sen kom solen fram och ljuset då var helt magiskt. Jag vet inte vad jag gjorde just den dagen, men jag älskar den känslan jag får.

Idag måste jag plugga, som vanligt alltså. Sen inte så mycket mer än träning senare. Vardag på hög nivå, men jag gillar det.

Vi hörs i eftermiddag.

PUSS


Nighty

Nu är jag tillbaka efter 2,5 timme på gymmet, och inte längre irriterad. Skönt. Ska strax duscha, sen plugga. Det åskar och regnar nu, mysigt.

PUSS

failure

Just nu är jag sur, på mig själv. Vart fan blev min disciplin av? Nu måste jag gå till gymmet och avreagera mig.

bye

Rain

Så mysigt att vakna till en grå och regnig dag och inte känna press på att vara ute hela dagen. Idag är det måndag, och det är fyra dagar kvar!!!
Just nu sitter jag och bokar musikal och sightseeingtur till i helgen! Vi ska hinna med så mycket på 6 dagar så jag tror vi kommer bli helt slut. Och det ska bli så mysigt att älskade Pau ska bo hos mig här.

Nu ska jag fixa lite med det, sen ska vi ge oss ut och fixa lite grejor.

PUSS

Plugg och mys

Jag och Elle sitter och pluggar och lyssnar på mysiga sommarlåtar av Gyllene Tider. Jag är helt stekt idag igen, ska strax duscha och sen smörja mig med bodylotion. Lägger sig oftast över natten.

Jag har varit så duktig ikväll, tog mig i kragen och fixade med allt plugg i mina online classes.

Imon ska det bli sämre väder så jag ska plugga med gott samvete, träna och kolla lite i affärer. Måste shoppa lite nya vårkläder känner jag.

Jag längtar så mycket till fredag så det inte är sant, både för lovet och för att jag äntligen får träffa 40% av min familj. Ska bli så mysigt och underbart!

Vi hörs imon igen.

PUSS

Sunday

Började dagen med att sola på taket, även frukost. Var där uppe några timmar och läste, men nu måste jag verkligen börja plugga.

Nu svepte det in lite moln vilket känns sjukt skönt, ingen panik att behöva vara ute mer för dagen.

Vi hörs senare.

20

Kom hem från gymmet för en timme sen drygt. Köpte med mig lite godis hem som jag tänkte ha när jag och Elle ska ha filmkväll senare. Varför tycker jag inte det gott med godis längre??? VARFÖR??? Mitt sockersug har helt försvunnit, och ersatts med ja, typ illamående. Det har till och med gått så långt att jag inte bett pappa köpa med ngt. Det trodde jag aldrig om mig själv. Får väl äta mina jävla äpple, vilket är i princip mitt enda craving just nu.

Nu ska jag in och duscha, göra hårinpackning och sen ta på mig myskläder och sätta mig i Elles säng och kolla film. Mys mys mys. Förresten gick jag i linne hem från gymmet klockan 9 på kvällen utan att frysa. Fantastiskt. Hoppas på fint imon också. För på måndag ska det regna. Men det är bra för jag har SÅ mkt plugg innan lovet.

Mitt huvud håller på att koka sönder så röd jag är haha, hoppas det lagt sig till imon.

Snyggingen var inte på gymmet idag, tråkigt. Jag vill ju titta på ngn.

PUSS

23

Idag har det varit 23 grader här. Jag började dagen med att ligga på vår rooftop och sola i 3 timmar. Som vanligt tror jag att jag inte blir brun, så nu sitter jag här helt lila i ansiktet och röd som ett as på resten av kroppen. Men det blir nog brunt till imon så det är nice.

Pluggade lite. Gick nyss och handlade i bara shorts och t-shirt, SOMMAR! Satt mig i en park på Bleeker Street och bara kollade på folk. Och nu har jag precis ätit sushi.

Ska försöka få lite mer plugg gjort, men snart ska jag knata iväg till gymmet. Jag får så sjukt mycket energi av solen så kan knappt sitta still.

Vi hörs senare.
xx

Friday

Fredag igen. Helt sjukt vad tiden går fort. Började dagen med lite frukost uppe på vår rooftop, låg och solade två timmar, vilket var helt underbart. Var sedan tvungen att sticka till skolan för att ha lektion i mass communications, älskar den lektionen.

Vandrade sen hem, så mycket folk överallt  när vädret är såhär. Det ska tydligen bli dåligt igen på måndag, så denna helgen ska jag vara ute så mycket som möjligt!

Just nu sitter jag på min lilla "balkong", ska försöka komma igång med plugget. Senare ikväll ska jag träna, och sen blir det nog bara att vara hemma. Eller vi får se.

PUSS

nice

Idag har jag haft en helt fantastisk dag. Jag började med att röra mig upp mot Central Park med ett gäng böcker, anteckningar, musik och lite lunch. Slog mig ner på en liten kulle där jag pluggade macroeconomi, solade och åt i 5 timmar. Det var så varmt så folk gick i klänningar, ballerina och linne. Fick en del färg också. HERREGUD vad jag längtat efter det...

När jag sitter och läser och hör på musik är det helt plötsligt ngn som skymmer solen, tittar up och där står en kille - "Is it a good book?". Först var jag lite fientlig, men det visade sig att han bara ville vara snäll och erbjuda sina tjänster. Oj vad det lät fel haha. Men han tyckte jag såg "fit" och "healthy ut", och ville att vi skulle jogga i Central park ngn dag, eller så hade han lite aktiviteter, han var tydligen personlig tränare. Well, trevlig i alla fall.

Efter 5 timmar i parken gick jag genom Times Square som bara ligger ngr minuter från skolan, och så hade jag mitt prov i macroeconomics. Jag utalar mig inte om det ännu, men det kändes ganska bra.

Gick hem, hade otroligt mycket överenergi av solen så stack till gymmet och tränade. Nu kom jag nyss hem, ska plugga. Sen sussa.

PUSS

Wiewiewie

Solade drygt två timmar, inget plugg gjort. FAN! Jag vill bara ut. Men nu måste jag börja, snart lov! Bokade nyss min biljett hem den 30 maj, helt sjukt snart om jag tänker efter. Sen har jag ombokningsbar biljett så är det tråkigt efter 4 veckor drar jag tillbaka, om det skulle hända ngt förträffligt stannar jag haha.

Jag är så lycklig just nu, tror solen gör sitt. Allt känns bara så lätt, ska bara fixa ngr småsaker, annars är jag ganska nöjd haha.

Nu - Plugg, sen - träna och ångbasta.


9

Det är helt sjukt fint väder här idag. Helt underbart! Ska gå till skolan om en timme för att ha matte. Sen hem och plugga. Kanske på balkongen så jag kan sola samtidigt. Nu ska jag gå ner och köpa frukost på delit på hörnet!

Hörs ikväll.

xx

Lovely day

Underbar dag idag! Städade, lämnade tvätt och gick därefter ner till Hudson River och solade och läste 2 timmar. Fick en liten liten solbränna. Årets första! Därefter gick jag lite i The Village, West Village, vidare till Union Square sen längs Broadway ner.

Dekorerade hela Elle's rum med girlanger, ballonger och skyltar och andra roliga grejor. Hon fyller ju redan år i Sverige så jag gjorde det till hon kom hem från skolan nu för en stund sen.

Imon har jag matte, och innan och efter det måste jag plugga eftersom jag inte gjorde något idag. Inte bra alls! Torsdag ska det bli 20 grader så jag ska hinna med så mkt som möjligt imon så jag kan vara ute hela dagen, Central Park kanske, på torsdag. Nice!

Imon ska jag äntligen komma igång med träningen, det kryper i min kropp just nu.

Nu ska jag se Gossip Girl, oj vad bra det är.

Puss

Hola

Härliga tisdag! Solen strålar och jag skyndar mig så mycket jag kan för att gå ner till Hudson River och sätta mig och plugga macroeconomics och läsa min bok, och sola såklart! Ska lämna in tvätt, städa hela lägenheten och givetvis förbereda inför Elle's birthday imon. Jag ville egentligen baka, men hon kan inte äta socker eller laktosstuff så, där var det kört. Får komma på ngt annat istället.

Idag mår jag nästan helt bra, därför ska jag köra lite lätt träning ikväll. Kommer aldrig våga göra armhävningar mer så blir nog lite lätt kondition, och ångbastu bara.

Vi hörs senare när jag kommer tillbaka.

Lycka.

Idag vaknade jag, skakade på huvudet - YES IT'S GONE! Istället hade jag dragit på mig en mindre förkylning, men vem bryr sig? Jag dog inte. Det ska idag firas, denna regniga underbara måndag, med att plugga gärnet hela dagen. Igår skrev jag verkligen till jag tuppade av, jag skrev klart mitt arbete i mass communications på 8 sidor, vilket jag fasat för att börja med en längre tid. Helt fantastiskt att vara klar alltså.

Så listan med grejor inför Spring Break börjar sakta men säkert krympa. Nu är det inte länge till jag får krama och pussa min älskade pappa och syster. Underbart!

Annars, så har jag och roomie nu bestämt hur vi ska åka hem i sommar. Man vill ju hem och träffa familj och vänner, men å andra sidan vill jag inte missa något här. Så vi tänkte att vi åker hem den 30e maj, och stannar drygt en månad, eftersom jag kommer ha praktik fr.o.m den 5 juli skulle jag tro. Och har därför två månader med massa skoj här i NYC innan skolan börjar i september. Perfect.

Nu ska jag plugga!

Hörs sen.

Crazy week coming up

Jag vågar inte ens tänka på kommande veckan in terms of plugg. Det är mycket nu, minst sagt. Ska försöka sitta uppe idag och skriva klart mitt arbete i Mass Communications till på fredag. Fick förresten tillbaka min uppsats i samma ämne i fredags, A blev betyget. Fick mycket beröm för mitt skrivande, till och med så han ville läsa upp den och en annans för klassen. Blev otroligt glad, och lite chockad eftersom jag är den enda utlänningen i just den klassen!

Angående huvudet vet jag inte riktigt. Jag vet inte om jag går runt och är hög på alla tabletter och det är därför det knappt känns, eller om det faktiskt håller på att lägga sig. Jag hoppas så in i helvete att det är borta imon så jag kan komma igång med träningen igen. Jag är så rastlös. Och inte bara det, slippa och gå runt och tro att det är min last supper hela tiden. Kanske en bra förklaring till allt jag ätit denna helgen, herregud. Jag har verkligen ätit som om det vore min sista måltid haha, i tre dagar. hahaha

Nu ska jag duscha, sen jag ska sätta mig och skriva till jag tuppar av.

VI HÖRS IMORGOOOOOOOOOOOOOOON!

PLUGG

Efter tre dagar av dödsångest, ja jag är ganska extrem. Men jag trodde helt seriöst att jag fått hjärnblödning/hjärntumör/hjärnhinneinflammation, så jag har gråtit, önskat att jag var hemma, sökt på internet flera timmar och tagit tabletter. Men, nu, nu börjar det äntligen kännas bättre! Kära Gode Gud gör så att det är borta helt imorgon. Jag har för mycket plugg för detta, vi sitter bokstavligt talat begravda i plugg här nu de två sista veckorna innan Spring Break.

GOSH vad jag längtar till pappa och Pau kommer!

Nu ska jag skriva några arbeten!

PUSS


Muscle relaxer

Kom nyss tillbaka från skolläkaren. Mätte blodtryck och lite allmän undersökning och frågor. Det är tydligen en sträckning av muskeln i nacken, fick lite tabletter jag ska ta i 24 timmar. Om inte det hjälper måste jag till akuten och röntgas. Bläää. Håller alla mina tummar att det går över med muscle relaxers.

Idag regnar det som fan här, och det enda jag vill göra och antagligen kommer göra är att äta, plugga och vila, om och om igen. Roligt.

Men, jag har så mycket plugg så det är nog det bästa ändå, så jag tackar ändå för att det är regn så jag slipper ångesten över att sitta inne om det nu hade varit fint väder.

Cheers.

stroke

Efter att jag tränat igår hände ngt med mitt huvud... Fick riktig smärta på en speciellt punkt och kunde typ inte stå upp. Gick hem och sov, och vaknade med samma. Känns riktigt obehagligt, och vet inte om det kan ha ngt med mina p-piller att göra efter att ha läst biverkningar. Funderar nästan på att till Health Service, har nämligen fått för mig att jag kommer få en stroke idag... Usch nu börjar jag gråta.

Ska plugga en stund nu, sen fixa mig innan jag ska till skolan. Skönt med helg.

xx

248 floors

Kom nyss hem från gymmet, så härligt att vara där lite senare på kvällen. Idag gick jag 248 floors, alltså två gånger, och ngr våningar till upp i Empire State, så jävla hurtig haha. Jag vågar inte ens tänka på hur vältränad jag kommer bli MOHAHA.

Fick tillbaka mitt mattetest idag, fick ett A som jag tänkte. Kändes skönt, första. Nu är det snart helg igen, det händer nog ingenting speciellt. Känner att denna perioden fram till att familjen kommer hit får bli enbart fokusering på träning och skola. Efter det är det april, och då är det säkert varmt och skönt och säkert roligare att gå ut igen, för just nu lockar det inte alls. Man har sina perioder I guess, det finns ju faktiskt så mkt annat att göra.

Jag vill åka på solsemester, vill någon följa med mig till Cabo, Mexico 1-7 april??????? Anyone????????????

xxx

Onsdag

Idag är det lite molnigt, men jag har ändå vårkänsla. Håller på att fixa mig och ska gå till skolan om typ en timme. Hoppas att vi får tillbaka våra exams vi hade i matten förra veckan. Därefter blir det hem och plugga, innan jag ska träna.

xx

not a good day

Jag har överenergi för jag tog min day off from gymmet idag. Total failure dag på alla plan. Men jag är glad ändå och tillbaka on track imon. En lovely dag annars, promenad över Brooklyn Bridge och lite annat.

Hörs imon!

xx


9 mars

Kan ni tänka er? Snart mitten på mars. Helt sjukt om man tänker efter. Vaknade vid 10, ytterligare en vårdag. Har pluggat nu och ska göra vid mig för att gå ner och gå över Brooklyn Bridge. Ska köpa med mig hallon och blåbär och ta med lite plugg och bok och sitta i Dumbo (parken mellan Brooklyn Bridge och Manhattan Bridge) några timmar.

Därefter blir det mer plugg, sen träning ikväll.

xxx


Amazing day

Vaknade vid 9 för att plugga undan en del saker. Vädret var strålande och folk gick utan jackor. Gick ut runt tolv och gick ner och satt mig på promenaden längs Hudson River, läste min bok och lyssnade på musik. Gick vidare ner mot Battery Park, upp förbi Ground Zero och genom Tribeca och handlade lite på Whole Foods. Åt min middag - Sushi - på balkongen och solade ännu mer. Det var sjukt varmt idag, och det känns helt overkligt att det verkligen är vår.

Jag skulle egentligen ha min day off från träningen idag, men jag kan helt enkelt inte stanna hemma. Det är så otroligt rogivande och mysigt att vara där, träna, ångbasta och duscha så jag måste dit haha. Det blir dock lite senare idag. Ska plugga nu.

xx

Sova

VAD skönt det ska bli att sova, jag är så jäkla trött. Kom hem från gymmet för en timme sen, sjukt stolt eftersom jag klarade min första vecka att träna 6 gånger. Nu ska jag bara fortsätta så. Puh. Har sjukt mycket plugg just nu, och jag borde egentligen sitta uppe ngn timme till men jag orkar inte. Jag måste sova haha.

Usch, något av det värsta jag sett såg jag på gymmet idag. Borde inte säga så egentligen kanske, men det var en väldigt söt tjej som var grovt sjuk i Anorexia. Jag har aldrig sett något liknande, jag trodde inte ens att man kunde leva om man såg ut som ett skelett. Jag står i omklädningsrummet då tjejen kommer in, och jag fick tårar i ögonen när hon, efter att ha bytt om på toaletten, kom ut och visade sig. Jag ville bara ta henne i mina armar och sätta henne i en taxi raka vägen mot sjukhuset. Det var det absolut värsta jag sett, tänk er de smalaste på catwalken, men ännu smalare. Alla stannade upp och undrade vad i hela friden hon gjorde där när hon borde ligga inlagd för längesen. Varför skadar man sin kropp så?

På tal om ngt roligare, FIT vann mot vår competitor Parsons i tävligen som årligen hålls för att ta fram den bästa designern, men även vilken av skolorna som är bäst, och FIT vann givetvis! Nice. Alexander Wang blev först uppmärksammad i denna tävlingen, och den är covered av flera stora tidningar så som Teen Vogue etc.

Nu ska jag sova och drömma mysiga drömmar.
xx

Sunday Sunny Sunday

Vaknade återigen av strålande sol. Fantastiskt vad det gör för själen. Har precis ätit frukost bestående av lite nötter, blåbär och äpple och ska strax börja plugga.

Jag vill egentligen bara ut så kanske går en runda senare om jag skulle bli klar med grejorna här. Ikväll blir det träning, fan vad jag längtar. Jag är så jäkla taggad att bli fit!

Hörs senare
xx

Sov gott

Det blir ett kort inlägg. Är megatrött efter två timmars träning tidigare ikväll. Så härligt idag, tränade från halv åtta till halv tio, knappt en människa. Därefter ångbastu och dusch. Kom hem och har pluggat till nu, fått gjort det mesta vilket känns otroligt skönt eftersom det antagligen kommer bli underbart väder imon också och då slipper jag sitta inne hela dagen. Ska nog placera mig på ett fik, eventuellt park med datorn imon och skriva på de saker jag behöver.

Ska sova nu.

xx

Love it

Jag älskar denna dagen, den är helt fantastisk. Varmt och soligt och så mycket folk ute. Kom nyss hem efter en 5 timmars walk där jag började med att gå upp till Central Park, strosade rundor, åt sushi i solen, läste bok, och lyssnade på musik. Gick en bra bit upp i parken och stannade till och fotade och studerade olika landformationer till mitt projekt i Earth Science varvat med att spana hottiesar som idag hade tagit sig ut för att jogga i parken.

Vidare upp till Museum of Natural History där jag kollade utställningen om vår Planet Earth. Det var jag och turisterna.

Gick sedan lite mer i parken, satt och solade och därefter vidare ner längs 5th Avenue och kollade i lite butiker. Gick på marknaden på Union Square, handlade lite på Whole Foods, vidare ner längs Broadway, strosade i SoHo och nu är jag hemma och ska plugga undan lite innan jag ska iväg till gymmet om 2,5 timme.

Vi hörs senare!

Vårkramar

SPRING

Im happppy. Vaknade för en stund sen av klarblå himmel, slängde på mig kläderna och lite smink och nu är jag redo att gå uptown till Central Park West där jag ska gå på Museum of natural history och kolla på deras exhibition Hall of Planet Earth, därefter vidare till Central Park där jag ska studera land formations. Tar även med mig lite frukt, tidning så jag kan sitta i det härliga vårvädret och läsa lite.

I fucking love spring in the city!!!

SPRING

Im happppy. Vaknade för en stund sen av klarblå himmel, slängde på mig kläderna och lite smink och nu är jag redo att gå uptown till Central Park West där jag ska gå på Museum of natural history och kolla på deras exhibition Hall of Planet Earth, därefter vidare till Central Park där jag ska studera land formations. Tar även med mig lite frukt, tidning så jag kan sitta i det härliga vårvädret och läsa lite.

I fucking love spring in the city!!!

Friday

Min dag har varit riktigt bra. När jag gick till skolan blev jag så varm att jag kunde ta av mig jackan, solen sken och solbrillorna var på - VÅR! Så jäkla lycklig man kan bli av det, jag gick med ett leende på läpparna dem 34 blocken upp från där jag bor. Hade lektion i Mass Communications, väldigt intressant, därefter promenad ner de 34 blocken till gymmet som ligger precis på Broadway 5 minuter från där jag bor. 2 timmars pass, hem duschade och fastnade framför datorn och åt SVENSKT godis som jag fick av Elle's boyfriend. Bra kväll, men nu mår jag illa och känner aldrig för att äta godis mer. Så skönt att det inte smakar lika gott längre!

Vi har nu två stora killar (Elles kille och bror) sovandes i vår lilla lägenhet, det är inte varje dag vi har det kan jag tala om.

Nu ska jag strax lägga mig i sängen, skriva lite på en essay sen sova. Imon ska jag upp tidigt för att dra till gymmet, därefter ska jag på Museum of natural history uppe vid Central Park och också gå i Central Park som en del av en assignment i Earth History. Jag hoppas på vårväder ska jag kan ha på mig tygskor och skinnjacka.

Vi hörs imon!
xx

TGIF

Äntligen fredag, så skönt. Sitter och försöker plugga lite, ska strax duscha och senare iväg till skolan för att ha lektion i mass communications. Älskar den klassen eftersom det är den där vi skriver mest i, och lär oss mycket om just det jag vill arbeta med.

Det är lite mulet här idag, men solen ser ut att börja titta igenom molnen. Hoppas på lite vårväder i helgen.

Nu ska jag fixa mig, hörs ikväll efter träningen.

xx

No other place is good enough.

Hittade två quotes om New York...

"It is an ugly city, a dirty city. Its climate is a scandal. Its politics are used to frighten children. Its traffic is madness. Its competition is murderous. But there is one thing about it-once you have lived in New York and it has become your home, no other place is good enough"


"Living in New York is like being at some terrible late-night party. You're tired, you've had a headache since you arrived, but you can't leave because then you'd miss the awesome party"


Herregud, New York is the love of my life, jag kan inte säga det nog. Who needs a boyfriend när man har New York?


Good nightyyy

Då var det kväll igen. Kom hem för drygt en timme sedan efter en väldigt intressant i macroeconomics, skönt när det visar sig vara det istället för något man fasade inför tidigare. Imon har jag lektion mellan 2-5, därefter direkt träning sen mys i min säng med en bra film tror jag - för vet ni vad, mitt godissug kom tillbaka så Elles boyfriend har köpt med lite godis till mig. Lycka, så det ska jag mysa med imonkväll till en bra film. Wie.

Idag var det tydligen något MTA-möte/konferens/demonstration som vid vår skola, så allt var avstängt och fullt med poliser, hundar, hästar och polistorn var uppsatta vid vår skola. Värsta pådraget. För er som inte vet vad MTA är gäller det metron här i NYC, och det var protester gällande höjda fares och också att studenter borde få gratis metrocard.

Lite andra punkter dem tog upp:
  • It’s not our crisis, we won’t pay!
  • No school closures!
  • No budget cuts, no tuition hikes!
  • No layoffs, no salary or benefit reductions, no union-busting!
  • Restore free student Metrocards!
  • No privatization of public schools!
  • Cancel all student debt!
  • Eliminate racism in the public school system!
  • Free public education for all from kindergarten to college!

Nu ska jag duscha, sen plugga sen sova.

xx

4 mars

Redan 4e mars idag, Gud vad tiden går. Just nu har vi sjukt mycket plugg i skolan, så det fungerar inte riktigt att skjuta upp det längre. Så idag har jag skrivit klart en essay, och ska strax börja på min andra. Därefter blir det tidigt middag, sen iväg och träna innan jag har min lektion i macroeconomic halv sju till halv tio ikväll.

Helgen blir lugn och mysig skulle jag tro. Imon får vi ju besök här igen, denna gången av Elle's pojkvän och bror som stannar över helgen.

Vi hörs senare.

God natt

Hej.

Är för trött för att skriva ngt vettigt.

Vi hörs imon.


Zzzzzzzzzzz

A

Matten gick strålande, tror det blir ett A. Efter skolan gick jag och handlade lite frukt, och nu sitter jag här och ska börja plugga. Känner ni igen er i att sitta typ 3 timmar och bara skjuta upp precis ALLT? Så nu ska jag faktiskt börja, eller ne ska först göra en sallad.

Idag är jag så glad, jag får verkligen mer energi av träningen, psykiskt. Och jag vet att jag inte ska längta bort hela månaden, men jag kan inte vänta till älskade pappa och Pau kommer hit om 23 dagar. Ska bli så mysigt och kul, vi ska nämligen kolla New York Rangers spela i Madison Square Garden, gå på musikal på Broadway och flyga helikopter över Manhattan - ja, ni vet sånt som man knappast betalar själv som student ;) haha.

Nej, vi hörs senare.


Mörbultad

Jag kände mig helt mörbultad i kroppen när jag vaknade haha, antar att mitt klättrande i Empire State Building tar ut sin rätt idag. Men skit i det, ikväll kör jag igen. Vaknade för en stund sedan med en lycklig känsla i mig, lite mulet och regnigt, mysigt om jag varit inne men om en timme ska jag vandra upp till skolan och ha min exam. Ska bli kul att se på vilken nivå den ligger på.

Därefter blir det hem och plugga som fan, innan träningen.

Vi hörs senare.
xx

Nighty

Kom hem från gymmet för en halvtimme typ, blev samma pass idag. Ska göra det måndag till fredag, sen lördag ledig och sen bara en timmes powerwalk på söndagar. Perfect! Jag brukar alltid bli sugen på något sött på kvällen, men när jag tränar så mår jag bara illa efter vilket gör att jag nästan kräker när jag tänker på t.ex. godis. Och det där suget efter godis har nog börjat ge med sig nu, då jag inte ens gjorde någon beställning varken naturgodis eller regular till helgen då Elles pojkvän kommer hit från Svea. Progress!

Nu ska jag strax ta en lång varm dusch och göra inpackning i håret osv. Därefter lägga mig i sängen och skriva på två uppsatser som jag ska försöka hinna en bit på idag innan jag ska sova - fy fan vad skönt det ska bli!

Imon har jag som sagt matteexam, väldigt intressanta och bra grejor att kunna. Kursen heter Mathematical Ideas så det är inte regular matte, utan mer teorier som är bra allmänbildning att kunna om jag kanske skulle vara med i... kanske Postkodmiljonären?

Oj nu börjar min trötthet avspeglas ganska rejält här, vi hörs imon istället.

xx

PLUGGA

Jag är helt slut i huvudet, har suttit i 7 timmar och matat info och gjort assignments i olika ämnen. Jag är helt slut i huvudet och kan inte vänta till att jag ska till gymmet och svettas. Ska ångbasta idag också tänkte jag och svettas ännu mer. Men först ska jag slänga i mig lite tonfisksallad och review lite mer inför min mattexam imon, första dessutom. Wish me luck.

Hörs ikväll!

xx

heyyy

Vaknade för 2 timmar sedan och har pluggat sen dess, lär göra det hela dagen för har sjukt mycket denna veckan. Sitter och väntar på att vår handyman ska komma hit och fixa allt som inte fungerar som det ska i denna lägenheten, vilket är ganska mycket.

Har inte så mycket mer att skriva nu, vi hörs senare.

Jag vill ha sommar... och vara brun!!!


Work out.

Så himla härligt att komma igång med träningen igen efter en veckas uppehåll, mår så mycket bättre. Började med en timmes intensiv powerwalk, följt av en halvtimme på stairmastern - jag gick ändå upp i Empire State Building, alltså 102 floors på maskinen. Mitt as kommer vara stenhårt om jag gör det 5 gånger i veckan. Därefter styrka för alla kroppsdelar, sen 10 minuter på crosstrainern. Puh. Love it.

Kom hem, snackade med min kära Elle, duschade och nu sitter jag här och ska strax krypa ner i mina nytvättade lakan med min nytvättade PJ's - lovely.

Imon hoppas jag på lika fint väder, det blir plugg, lite strosande (om vädret tillåter) och träning. En vanlig vardag helt enkelt.

Vi hörs imon!

Jag gick ganska högt idag...


KNÄPP

Alltså ibland blir jag så jävla trött på mig själv. Jag måste bara skriva av mig. Jag kan komma på mig själv att klaga allt för mycket ibland, tänka på det jag inte har och också tänka på att jag vill vara klar med min utbildning nu. JAG ÄR EN OTACKSAM JÄVLA IDIOT IBLAND! Det är vad jag är, och från och med idag ska jag ändra mig, totalt.

Jag tänker på om jag skulle bott någon annanstans än just här, hur olycklig jag skulle varit eftersom jag hade jämfört precis allt med detta. Jag menar inte att jag skulle känt så om jag aldrig varit här i New York eller bott och upplevt staden, men jag känner verkligen att jag kommer aldrig nöja mig med något annat än detta. Jag hade inte kunnat flytta till Stockholm tror jag, gå längs Biblioteksgatan när jag vet att jag en dag gick längs 5th Avenue för att komma till skolan.

Jag får dagligen mail av tjejer som funderar på att flytta hit, med tankar kring utbildningen jag går och med en längtan att en gång göra precis det jag gör. Det är otroligt bra för en idiot som mig att få sådana mail OCH LÄRA MIG UPPSKATTA MITT LIV! Jag var bara tvungen att skriva av mig lite, för jag kräker på mig själv när jag ibland sitter och funderar på om det kanske finns något bättre för mig. NEEEEJ det finns det inte, du hör hemma här, och ingen annanstans. Så nu ska jag sätta min själ till ro och sluta leta efter något bättre, detta är mitt hem!

Nu till något roligare efter ett litet utbrott. Jag och Elle gick och fixade check och betalade hyran i förmiddags, jag gick och handlade och lämnade tvätt. Men innan dess satt jag i Washington Square Park och solade i vårsolen, så himla underbart.

Nu håller jag på att plugga, senare blir det att laga middag vilket idag blir tonfisksallad och därefter 2 timmar på gymmet. Underbart.

Vi hörs senare!

RSS 2.0