Sista april

Kan ni förstå, sista april? Känns lite konstigt enligt mig. Men det är alltså snart sommar, och jag har aldrig längtat mer. I natt gjorde jag mitt sista prov i min psykologikurs vilken jag läser online. Ville bara ha det gjort. Och klockan sex satt jag framför datorn för att registrera mig för höstens kurser. Fick i princip alla jag ville ha, men jag har fyra månader på mig att add/drop kurser så det blir nog bra tillslut. Orkar verkligen inte tänka på höstterminen så skit i det nu haha.

Ska strax göra vid mig, sen gå till skolan och skriva ut arbete som ska lämnas in idag i mass communications. Vid halv sex kommer en man hit och ska titta på rummet åt sin son som vill hyra det över sommaren.

Ikväll vet jag inte vad som händer, jag har varit så otroligt flitig de senaste veckorna så jag har bara mina finals kvar. ALLA assignments are done. Hur skönt tror ni inte det är?

WOHO!

Sommarn är nära nu!!!

Chace Crawford

Denna dagen har varit bra. Vårt kök är nästan klart, så otroligt fint blev det. Det fattas bara själv counterskivan och den nya spisen sen är det klart. Priset på vår lägenhet sköt genast i höjden med några hundra dollar kan jag tala om. Gosh vad jag är glad att vi har denna.

Var och tränade två timmar innan jag skulle till skolan och ha prov. Provet gick sjukt bra. Så skönt. Och nu till det bästa. Jag går alltid 7th Avenue ner från skolan, tycker den är mysigt kvällstid för där är så mycket restauranger plus att jag kan gå Bleeker Street en bit hem, bästa och mysigaste gatan. Idag ser jag självaste Chace Crawford sitta på en restaurang när jag är påväg hem. Sjukt snygg, och hans kompis också... Detta var bara ngr hundra meter från där jag såg Josh Hartnett i höstas. Det kanske är där jag ska hänga så att säga.

GOSH I LOVE NEW YORK :)

Imon ska jag upp sex för att registrera mig för höstens kurser, HALV SEX. Så ska lägga mig tidigt. Men sen kan jag somna om och sova hur länge jag vill för jag ligger före i allt plugg och min class börjar inte förrän vid 2. NICE.

PUSS

Och förresten, ha en trevlig valborg! Hörde att det skulle bli regn, synd. Här ska det bli drygt 31 grader i helgen. MOHAHAHA.

morning

Somnade tidigt, och fick mina 8 timmars sömn. Klockan 8 ringde byggarna på dörren så då var det bara upp och hoppa. Skypade nyss med pappa och Pau, och just nu längtar jag så mycket efter att komma hem till dem att jag spricker. Få lagad god mat, bara ta det lugnt, andas och inte stressa 24/7 som i denna stad haha.

Idag ska jag plugga som ett djur fram till 2, därefter gymmet några timmar innan jag går till skolan för att ha prov ikväll.

Wish me luck!

sussa

Nu har jag duschat, städat hela rummet och plockat undan. Klockan är bara halv nio men nu ska jag lägga mig och kolla serierna jag sa innan och sen sova innan tio. Gud. Vad. Skönt.

Imon upp tidigt och plugga för provet jag har imonkväll!

PUSS

Hello

I förmiddags tog jag mitt plugg och gick till Starbucks några minuter bort för att få lite lugn och pluggro i ngr timmar innan skolan. Drack lite te och försökte få in informationen till provet imon. Känns ganska bra faktiskt.

Gick till skolan, hade lektion och slutade tidigt så gick direkt till gymmet och tränade 2,5 timme. Därefter härlig ångbastu och sen dusch. Nu är jag hemma, nyss käkat lite. Dem har kommit en liten bit på köket, inte riktigt så mkt som vi tänkt oss but still. Kommer nog hinna klart inom dem två närmsta dagarna iaf.

Jag kunde bara sova 4 timmar i natt, och jag fungerar inte riktigt om jag inte får sova så idag ska jag lägga mig tidigt och kolla nya avsnitt av The City och The Hills. Oh, på tal om The City så tränar Roxy på mitt gym, ni vet Whitney's kompis. Vi lyckas alltid vara där på samma gång, och så även idag. Lite kul.

Nu ska jag skölja ur min inpackning.

PUSS

Day 2

Idag ringde byggarna på dörrklockan 8 am så det var bara att hoppa upp ur sängen. Eftersom jag inte tränade igår hade jag världens insomnia och har bara sovit 4 timmar. Det är inte alls bra att jag inte kan sova så fort jag inte tränar, inte alls. Måste vänja mig av vid det.

Idag ska dem iaf lägga golvet och sätta in vårt kök, wie så härligt det ska bli. Vår lägenhet kommer bli så jäkla fin. Det är verkligen köket som förstört den. Så nu är vi toppenglada!

Jag ska om ngn timme gå och sätta mig på starbucks tills dess att jag börjar skolan vid ett. Måste plugga min macroeconomics som jag har prov i imon. Efter skolan ska jag träna för att dryga ut tiden så jag inte kommer hem till denna mess som antagligen kommer infinna sig idag.

Solen strålar och jag är på bra humör idag, blev ingen sjukdom trots allt.

PUSS

Renovation

Idag mår jag inget bra alls, känns som jag är riktigt riktigt bakis ni vet. Huvudet värker, det snurrar när man ligger ner och jag får inte ner något i magen... Vet inte alls vad det kan vara, bara jag inte blir magsjuk...

Till det bästa, har as we speak, två handymen här som renoverar hela vårt kök. Just nu har dem tagit ut allting , kyl, cabinets, ugn, RUBBET. Bryter upp golvet, täpper till hål och ska göra om hela köket till modernt och fräscht. Idag kommer vi inte ha ngt kök eftersom dem bara lägger golvet så får se hur vi gör med mat haha.

blää, jag orkar inte bli sjuk. Har absolut inte tid.

Vi hörs sen puss

NIGHTY

Nu ska jag sitta i sängen och plugga till jag däckar!

God natt!

I'm off!

Nu har jag pluggat länge nog, och nu rycker det i min ben av rastlöshet så nu blir det ngn timme på gymmet.

Jag får otroligt mycket klagomål på att jag inte lägger upp bilder, men just nu består mitt liv av träning och plugg så jag väljer att bespara er från bilder från dessa roliga aktiviteter. Men jag kan ju vara lite snäll idag och bjuda er på, inte en, utan tre bilder på en brandbil som stod utanför här i morse, jag var beredd att springa ut på brandstegen, en uttråkad osminkad sönderbränd Steffi som kommer börjar fjälla any minute i ansiktet och sist men inte minst mitt underbara plugg i macroeconomics. Och sen en bild från Halloween haha.

Enjoy mates!





Aloooha

Gud vilken tråkig blogg jag har just nu, men såhär kommer det vara i drygt 3,5 vecka till. WOW det är bara 3,5 vecka kvar!!! Wiewiieewiiieee.

Sitter och funderar och funderar och funderar över sommaren. Jag blir mer och mer övertygad om hur jag kommer spy på Sverige efter bara ngn dag känns det som. Jag vet helt säkert att jag inte kommer vara där 2,5 månad som jag tänkte men det är så mycket som ska beslutas, måste göras NU. Jag fick jobb i Sverige, uthyrt min lägenhet och ska få in mycket pengar på det som behövs... Men jag vill inte. Varför skulle jag vilja byta New York mot Sverige 2,5 månad? Hittar ingen anledning. Båstad känns lite passé, och är festen i Helsingborg något roligt överhuvudtaget? Jag tror inte det.

På en månad hinner jag allt jag ska, umgås med familj och vänner, min mormor och morfar får träffa sitt favoritbarnbarn haha, sorry Pau, och lite sol och bad.

Men jag måste ju börja leta efter min framtida man nu, det är hög tid nu, blir säkert lättare i sommar haha. Måste ha ett Greencard... ;)

PUSS


Morning

Vaknade för en stund sen, måste träna inför mitt macroprov på torsdag.

Hörs senare.

PUSS

CHAOS

Jag tror inte ni förstår vilken jävla dag detta varit. Vi börjar med att gå till vår landlord för att förnya vår lease av lägenheten ytterligare ett år. Men det är återigen massa som ska fixas i detta jäkla landet haha, men det löser sig. Därefter gick vi och handlade i Chinatown och sen hem, och då börjar helvetet...

Vi har båda glömt våra nycklar hemma, och vår dörr går i självlås när man ut, så där står vi utelåsta. Vi tänker genast att vi kan gå in till grannen och klättra ut på brandstegen och bara gå in genom mitt sovrumsfönster, men jag hade för en gångs skull låst mitt fönster... Så där står vi och försöker bryta oss in genom fönstret. Efter drygt en timme tänker vi att vi måste försöka med dörren. Så vi tar ett kreditkort som Eleonore lirkar med samtidigt som jag sparkar in dörren, och YES, vi kom in. Fy fan vilken dag alltså. Och om vi ringt en låssmed så hade vi fått lägga upp 200 dollar på nytt lås, never.

Nu är vi inne, och jag är på dåligt humör så ska iväg och träna och ångbasta nu så jag mår bättre och hoppas på en bättre idag imon.

PUSS

Morning

Vaknade för en stund sen, regn idag vilket betyder plugg. Tänkte först rensa rejält bland mina facebook-vänner. Har bränt mig i ansiktet som fasen igår, så ögonlocken är helt svullna så as we speak kyler jag ner dem med en flaska Absolut Vodka.

Hoppas ni mår bra idag.

Vi hörs senare.

PUSS

Kväll

Tanken var att vi skulle gå ut idag, men efter två timmars träning var jag död, och vår lärare i engelska hade lagt upp vår sista module innan sommaren på internet, så vi sitter hemma och göra klart den. Nice!

Har även tänkt lite, kommer nog inte stanna i Sverige 2,5 månad alls hemma i sommar, har redan nu panik att vara ifrån mitt älskade New York. Så kanske stannar 1-1,5 månad istället. It depends... på mycket grejor haha.

Lade uppe på taket och solade 4 timmar innan, behöver jag säga att mitt huvud, och ja resten av kroppen är rött/brunt? Nice as hell. Men nu blir det regn fyra dagar, bra för plugg och träning, dåligt för brännan.

Nu plugga, sen film.

PUSS

sol

Sov otroligt gott i natt, och länge dessutom. Det är strålande vackert väder här idag så gymmet kan slänga sig i väggen, nu blir det solning på taket.

Kram

Friday

Ännu en dag i New York har passerat. Jag kom hem från skolan, pluggade, hämtade tvätt. Gick och tränade, ångbastade och duschade. Mysigt. Kom hem och jag och Elle gick och köpte godis, mums. Har pluggat nu, men behöver inte mer idag så ska krypa ner i mina nytvättade lakan och drömma sött. Imon ska jag gymma när jag vaknar. Så taggad när man äntligen ser lite resultat. Måste bara vänja mig av med godisberoendet, det är tillbaka. Men det är också det enda onyttiga jag äter, men man måste utmana sig själv som du säger till oss på gymmet när vi kommer haha.

Vi hörs imorgon!

PUSS

Morning

Strålande humör vaknade jag på, solen skiner och jag känner mig lycklig! Sitter just nu och äter fruktsallad till frukost, ska sen göra vid mig för att plugga tills dess till att skolan börjar vid 2.

I helgen hade vi KANSKE tänkt oss försöka oss ut på en utgång, är som sagt sjukt sugen. Vi får se. Vill ta på mig mina höga klackar och en snygg kjol och ut och göra New York precis som i höstas när vi kom hit och det var varmt.

Vi får se, vi får se.

Hörs sen.
PUSS

Study mode

Hade lektion tidigare ikväll, kändes bra. Review inför nästa vecka då vi har vår andra exam, och sista innan vår final exam. Kom hem, och har pluggat sen dess. Alltså jag tittar på min lista nu och det är alltså inte mycket grejor kvar nu förrutom final exams och presentations. GOSH vad jag är bra! Jag levererar powerpoint efter powerpoint, arbete efter arbete etc. etc. Känns underbart!

Imon har jag lektion i mass communications, därefter är det helg igen och fyra dagar ledigt. Får se vad som händer då!

Nu ska jag göra prov i psykologi online.

PUSS och Kram

Kolla, vi har gjort en countdown på vår kyl. Sommarlovs-countdown!

Taggad

Ringde precis och bokade tid för slingor, vilket är beyond välbehövligt just nu haha. Fem månader sen sist. Men det får dröja ytterligare en månad så jag bokade in det samma dag jag får sommarlov, så jag ska gå och treat myself direkt efter min sista lektion! Så det ser jag verkligen framemot.

Just nu är jag sjukligt taggad på att bara beta av min lista med alla måsten denna terminen. Jag får lyckorus varje gång jag tänker på den 21 maj, när jag går ut från skolan och haft min sista presentation för första läsåret. Lycka :) Kan knappt vänta till den dagen haha.

Nu sitter jag och försöker plugga, går ganska bra.

Vi hörs senare.

Ops

Glömde helt bort att skriva igår när jag kom hem från träningen. Torsdag idag, vilket menas snart helg igen. Nice. Ska strax upp på taket och sola, sen träna, plugg och sist skola ikväll. Hörs senare.

PUSS

Bye

Nu sticker jag till schule.


Onsdag

Onsdag ingen, jäklar vad fort det går. Vaknade upp utvilad, har nyss käkat frukost. Ska gå till skolan om 1,5 timme drygt, men först plugga.

PUSS

Nightyyyy

Har nyss duschat och gjort mig fräsch efter att ha varit på gymmet 1,5 timme. Jag är så trött i kroppen nu. Sen ska jag ju givetvis inte träna 7 dagar i veckan, utan 5 som är lite mer normalt, det är bara nu när jag kör lite bootcamp och ska bli riktigt fit till stranden. Suttit och snackat med Elle som vanligt på kvällen. Och nu sitter jag vid datorn. Tänka sig att jag inte behöver plugga mer idag, hur skönt tror ni inte det känns? Jag ligger före i alla ämnen som jag har, och det ska jag fortsätta göra. Så jag kanske lägger mig och läser på provet i macroeconomics som jag har nästa vecka.

Imon har jag lektion, ser framemot att gå till skolan och inte sitta inne och plugga bara. Får förhoppningsvis tillbaka mitt prov i matte också. Hoppas det gick bra!

God natt på er!

Tisdag

Då var det tisdag, och jag vaknade upp utvilad för drygt en timme sedan. Så jäkla skönt att sova. Jag är så otroligt trött nu eftersom jag tränar så mkt. Ja, och plugget tar väl ut sin del antar jag. Nu ska jag råplugga ngr timmar, bl.a. skriva ett projekt i mass communications och sen göra klart mitt term project i Earth Science. Förhoppningsvis är jag klar till halv tre då solen nått min balkong, då ska det solas.

Jag har TRE riktiga veckor kvar i skolan, räknar inte sista veckan då jag bara har exams. Och det är snart en månad sen pappa och Pau var här. Det kommer gå foooort. Wiho.

PUSS

Trött

När jag kände att plugget blev för mycket tog jag på mig träningskläderna och gick bort och köttade 2 timmar på gymmet. Gick och handlade lite mat. Jag läste på en blogg, skriven av en gravid tjej, att hon knappt kunde tänka på varm mat under sin graviditet, och jag känner likadant, och jag är inte gravid. Tanken på kött, kyckling, varm mat ger mig kvälvningar just nu haha. Men så hade det inte varit i Sverige, det är bara det att maten i USA känns så sjukt onaturlig när det kommer till kött, mjölkprodukter, kyckling, etc. Allting har massa extra hormoner i sig vilket får mig, och många andra att vilja kräka.

Därför längtar jag faktiskt efter mammas och pappas lagade svenska FRÄSCHA mat.

Nu ska jag duscha, sen skriva lite på ett engelska projekt, sen sova. Hur skönt är det inte att lägga sig nyduschad i världens underbaraste och mjukaste säng och somna till ljudet av Manhattan? Det finns inget bättre. You should try!

PUSS OCH KRAMAR

Måndag.

Då var det måndag igen. Jag tänkte på det, det absolut enda dåliga med att just plugga i New York är att du inte kan göra allt du vill göra, jag vill festa, vill fika, vill upptäcka, vill träffa folk, vill göra massa kul, men kan verkligen inte utan måste plugga i lugn och ro hemma. Både jag och Elle kan knappt vänta till när vi får sommarlov, och ska göra massa kul veckan innan vi åker till Sverige över sommaren. Vi ska göra allt vi gjorde i höstas innan vi började skolan, wiiie.

Idag har jag så mkt plugg att jag vet inte var jag ska börja eller sluta, om det nu slutar. Men, ett djupt andetag, lite peppande musik och jag är igång!

POWWWW.

China Town

Blev sjukt trött efter att jag tränat i förmiddags, så jag lade mig i sängen och pluggade och somnade till efter det. Därefter gav Elle och jag oss ut för att handla frukt och grönsaker i China town. Därefter strosade vi rundor lite innan vi slog oss ner på en bänk och pratade.

Nu är vi tillbaka i pluggstugan, och nu ska jag get going on lite grejor tänkte jag.

PUSS

Söndag

Vaknade för en stund sedan. Så underbart det är att sova. Nu har jag tänkt om, jag ska inte stressa mer nu, man mår bara så dåligt av det och jag vill inte det. Vår lärare sa själv i fredags att ingen kommer titta på ert GPA den dagen du söker jobb på en tidning, advertising agency, etc. Det räcker med att dem ser att du gått på FIT. Jag ska försöka keep that in mind!

Jag kan inte bestämma mig om jag ska gå och träna nu innan frukost, eller om jag ska göra det ikväll. Jo, jag gör det nog nu.

Hörs sen
PUSS


kväll

Då var det kväll igen, och jag kom hem från gymmet för ett tag sedan. Kändes härligt att göra av med lite energi. Ska strax duscha och fixa mig, sen lägga mig och kolla en film. Jag behöver nämligen inte plugga mer idag då jag varit så sjukt duktig och checkat av stora delar av min plugglista. Så. himla. skönt.

Jag är sjukt sugen på att äta på McDonalds, så sjukt längesen. Men så gott. Men jag orkar verkligen inte gå dit.

Nej, nu blir det dusch.

PUSS

Lördag

Idag känns allt lite bättre. Det är molnight och ser ut att bli regn så stannar inne en stud nu på dagen och pluggar. Sen tänkte jag kanske dra mig mot IKEA och köpa ngr grejor till rummet, och sen blir det gymmet ikväll.

PUSS

Weekend

Så skönt med helg, igen. Går så snabbt nu. Hade lektion i mass communications, fick tillbaka arbetet där jag fick A. Så jäkla skönt. Har sjukt ont i magen idag, vet inte vad det beror på. Har ätit lite nu iaf, men det gör ännu ondare. Ska till gymmet om en timme så hoppas det har gått över.

Vi hörs ikväll.

PUSS

Ops

Höll på att glömma att blogga, oj. Hade lektion innan, kändes bra. Har exam om två veckor igen och jävlar vad jag ska plugga på den. Ska börja i tid, och inte dagen innan denna gången. Har pluggat sedan jag kom hem från skolan och ska bara skriva en grej till innan jag ska krypa till sängs. Så skönt det ska bli. När jag gick hem från skolan var det så underbart behaglig värme, folk satt på uteserveringarna, musik spelades överallt och turisterna stod med sina kartor. Gosh vad jag älskar denna staden. Känner att jag måste hitta ngn som jag kan gifta mig med nu, för att få Greencard. Ngn???

Imon ska jag vara på gymmet vid 10, hem och duscha och äta frukost, sen lektion 2-5. Efter det ska jag ta en kvällsfika med K, sen hem och plugga plugga plugga. AHHH jag vill festa! Så sjukt sugen just nu. Men jag hinner nog inte, plugget blir mer och mer haha.

Som jag kommer njuta av ett välförtjänt lov sedan alltså, första året på universitet avklarat. Nice! Bara en månad kvar till final week. Wiie. Måste tänka positivt för att klara mig igenom detta moln av plugg.

I helgen ska jag försöka hinna med en hel del kul grejor faktiskt.

Vi hörs imon efter träningen.

Kramar

Torsdag

Vaknade, äter frukost, ska plugga. Så roligt har jag det idag haha. Jag kände mig helt nollställd igår, och likadant idag. Hemsk känsla. Och vill få bort den nu nu nu. Hoppas inte det är mina p-piller som spökar. Men det har inte varit ngr problem nu på 3 månader, så förstår inte. Hoppas det går över idag. Nu hör jag på bra musik, så då får jag lite känslor tillbaka. Har ni haft det så någongång att ni inte känner några känslor alls? Fast du är glad för allt, så ingen glädje, ingen sorg, ingen nervositet, bara totalt numb. Så jäkla obehagligt. Och då saknar jag min familj så mycket, även fast jag knappt känner saknaden.

Ska till gymmet nu. Sen har jag en hel del grejor jag måste försöka ta tag i.

Ikväll har jag kvällslektion, så vi hörs innan jag springer iväg på den.

PUSS

Plugg

Har sjukt mkt plugg just nu, så försöker ta tag i allt nu ikväll och skippade därmed gymmet idag. Hade känts så skönt att inte ha en massa i helgen. Nu en månad framåt kommer jag verkligen plugga sönder mig själv. Typ.

Jag gick för en stund sen ner och köpte äpple på delit på hörnet, passerar Johan Lindeberg (designern), sen pratar jag med en vän och hon ska tydligen sitta barnvakt åt hans barn ikväll. Han bor två hus bort från oss. Coolt!

Nu ska jag duscha, sen lägga mig och skriva, skriva och skriva till jag somnar.

Imonbitti blir det gymmet i två timmar, längtar redan. Känner mig rastlös efter en dag off.

PUSS

Puh

Provet är gjort, jag hoppas det gick bra. Det kändes bra iaf. Kom hem, solade och skypade med pappa och Pau. Nu har jag nyss käkat och ska strax röra mig mot gymmet. Haha, jag skriver samma sak varje dag men så är det just nu. Fokus ligger på träning och skola, vardag helt enkelt.

Vi hörs senare.

Onsdag

The day is here, och jag är faktiskt nervös inför provet. Gud, jag brukar inte vara det längre, men idag måste det verkligen gå bra känner jag.

Började dagen med en skål med kefir, färska jordgubbar och linfrö. Så gott. Ska fixa mig nu, sen plugga 1,5 timme innan jag går till skolan. Har bara provet idag och får gå sen, så ska nog gå och kika lite i affärer innan jag måste hem och plugga mer...

PUSS

Prov

Tränade, kom hem, duschade, pluggar nu, och ska strax lägga mig och kolla Gossip Girl. Nice. Imon har jag som sagt min andra exam i matte, så håll tummarna så är ni snälla.

Hur mycket längtar vi inte efter Sex and The City 2. Jag ryser när jag ser trailern, särskilt med Empire State of Mind som soundtrack. Tror den har premiär den 27e här, så vi hinner se den innan vi kommer hem. Måste ju se den här såklart!

På tal om låten Empire State of Mind, jag älskar den lugnare versionen med bara Alicia Keys. När jag har den spelandes i öronen när jag går genom New York får jag nypa mig själv ibland. Bor jag här, eller är allt bara en dröm?

Nu - plugg.

PUSS

Proud

Nu känner jag mig riktigt stolt, tror inte jag pluggat såhär intensivt, som jag gjort idag, på hela terminen. Tänkte med gott samvete ta mig bort till gymmet för 2 timmars träning, därefter ner i böckerna igen.

Vi hörs senare ikväll.

PUSS

Tid?

Jag kom att tänka på en grej igår på gymmet. Det är några som är där varje dag och sliter precis som jag, och har varit det drygt tre månader nu sen jag började. Jag iaktar dem varje gång och tänker att det måste ju verkligen ha gett dem resultat att träna varje dag i tre månader, om inte längre. Det är en så himla duktig överviktig tjej, hon verkligen kämpar och är där 2 timmar minst varje dag  - men hon krymper liksom inte. Säkert på vågen men hur lång jävla tid ska det ta egentligen?

Vidare tänkte jag på hur jag tränade hela förra våren och sommaren, och så fort jag flyttade hit slutade jag, drack alkohol 3 gånger i veckan, åt dålig mat, vilket resulterade i att jag givetvis gick upp i vikt och mådde dåligt eftersom jag inte tränade. Det rörde sig ju ungefär om 5 månader utan träning, och nu är det vår igen och jag vill inget hellre än att vara i toppform till våren. Men jag undrar hur lång jävla tid det tar att tona dig själv när du slarvat bara en liten tid.

Men igår, igår kände jag igenom hela kroppen av frustration efter att ha tänkt på detta, och visst - benmusklerna är tillbaka, rumpan börjar bli lite hård, magen börjar återigen se toned ut och axlar och armar ser definierade ut.

Något måste man väl ändå få i vinst för att träna som ett as varje dag... Vad är annars poängen? haha.

Godis

Nu ska jag till gymmet, men allt jag vill är bara att köpa godis eller frozen yogurt. Får kanske bli efter då.

Hörs senare.

hellooooo

Nu har jag duschat och pluggat efter att jag kom hem från 2 timmar på gymmet. Så skönt för jag blev klar med allt jag ville i pluggväg så jag kan sova ostressad haha. Har också strukturerat upp pluggat för veckan, så kanske kan varva ner lite med det.

I veckan händer det en hel del roliga grejor, ska bli sol så det blir lite solning, plugg, sen lite äventyr.

Jag räknade precis, jag har 18 skoldagar kvar. 18 DAGAR på mitt första år. Helt sjukt ju. Och jag tar bort 3 dagar eftersom jag ändå bara kommer ha exams och inte lektioner. Så 15!!! LYCKA!!!

Nu ska jag lägga mig i sängen och läsa lite.

Kram kram

Carrots

Har solat idag, och jag och Elle försöker hitta de perfekta personerna som kan tänka sig att betala mest för vår lägenhet när vi åker till Sverige i sommar 2,5 månad. Vi var lite tröga till en början och tänkte bara ta betalt för de 1150 dollar vi betalar var i månaden. Nu har vi istället hittat två tjejer som är sugna på att betala 3200 dollar för 2,5 månad - Drygt 1000 dollar mer än vad vi betalar i månaden. Man måste ju tänka lite business haha.

Ska strax laga en stoooor portion tonfisk med morötter, det enda jag äter just nu. Pallar inte lägga pengar på mat. Har blivit smått beroende av morötter. Till frukost blir det färska jordgubbar, en näve nötter och kefir. Mums.

Ska bara laga mat, sen ska jag iväg och köra 2 timmars kondition på gymmet. Har längtat hela dagen! Freak.

PUSS kram


Nya träningskläder gör träningen roligare!

Söndag

Söndag igen. Veckorna går sjukt fort. Idag blir det plugg, gå ut en runda och hitta på ngt, träna och mer plugg.

Ska sola lite nu också.

PUSS

Slut

Kom hem från gymmet för en timme sedan. Körde två timmars kondition. Jag är trött. Ska strax duscha, sen lägga mig och kolla på en film tror jag. Oh vad mysigt det är med helgkvällar när man kan vara uppe länge utan att känna att man måste upp för skola.

Imon ska jag nog göra lite roliga saker.

Kram och Puss

Happyyyyy

Idag känner jag mig så full av energi. Ska iväg och kötta som fan på gymmet nu. Idag för första gången på länge känner jag för att gå ut och festa. Gosh, två månader sen nu.

Jag köpte förresten nu träningsbyxor idag. Sjukt snygga och bekväma, och framför allt väldigt nödvändiga haha.

Känner verkligen glädje idag, ni vet när man vet ungefär i vilken riktning man är påväg. Ibland tror man sig veta, men sen bara känner att det kanske är fel ändå. Jag vet i alla fall i princip vart jag är påväg och det känns toppen!

Just nu känns livet jäkligt bra!!!

PUSS och Kram

10 april

Helt stört att det är den 10 april, redan? Dagen idag består som sagt av plugg, har kommit en bit trots att jag är sjukligt omotiverad som hälften av alla på vår skola är just nu haha. Samtidigt som jag pluggar, försöker jag hyra ut mitt fina underbara rum till diverse olika personer, hoppas någon av dem tar det. Samtidigt som jag gör det, söker jag internship till hösten. Och så försöker jag planera en resa, och min framtid... Ja det tar aldrig slut.

Just nu är verkligen en period med så mkt beslutstagningar och tankar. Bara om positiva grejor som tur är, men innan man organiserat allt så är det lite kaos!

Hörs snart :)

Lördag

Så härligt med lördag. Älskar helgen. Vaknade upp för en halvtimme sedan, gjorde i ordning lite frukost och ska strax ta tag i studierna. Idag är det lite kyligare här, "bara" 17 grader haha. Men det känns skönt för har så mkt att göra så kan nog inte sätta foten utanför dörren tills i eftermiddag och jag är klar med allt.

Vi hörs senare.

PUSS

Irriterad

Heyyy. Kom hem från gymmet för ngr timmar sedan, idag ville jag nästan skjuta mig själv när jag kom dit och hade två timmars kondition framför mig. Blä. Men det gick bra, och nu sitter jag här och tänkte plugga.

Är sjukt irriterad dessutom, eller ja också glad. Jag börjar med det glada. Jag fick jobbet i Sverige i sommar vilket gör att jag kommer komma hem 2,5 månad. Tänkte först stanna här mesta av tiden, men lönen är urusel och jag skulle få jobba svart givetvis då jag inte är tillåten att jobba med mitt visa. Det skulle kännas lite riskfyllt dessutom eftersom jag trots allt inte vill bli utkastad ur landet där jag planerat att bo resten av mitt liv. Så ja, gymjobbet blev mitt, nice = gratis gymkort hela sommaren haha.

Det tråkiga var att tjejen som skulle hyra mitt rum drog sig ur, och jag står återigen och måste hyra ut ett rum under juni, juli och 2 veckor in i augusti. Säg till om ni är intresserade. Lägenheten kommer delas med en annan tjej som hyr Elle's rum, ligger mitt i SoHo, och hyran för rummet du hyr kommer vara 1150 dollar per månad.

KRAM

Kefir

Vaknade av moln och att det hade regnat, så mysigt och faktiskt skönt. Måste spendera mycket tid inne idag så det är lika bra haha. Sitter och äter frukost nu, kefir med färska hallon och lite nötter. Mumsigt, och bra för magen. Ska försöka plugga undan lite nu tills det att jag måste gå till skolan om 2,5 timme. Får antagligen tillbaka min midterm och mitt arbete, hoppas hoppas det gått bra!

Idag är det fredag och det känns härligt! Blir mycket mys i helgen, film, plugg, träning och solning om vädret tillåter. Idag är det redan två veckor sedan pappa och Pau kom, helt sjukt vad tiden går, och ännu en skolvecka avklarad.

Vi hörs ikväll när jag är hemma från gymmet!

Ha en toppenfredag!

Kramar

Och grattis till Bella som fyller 22 år idag :)

PLUGG

På ngt konstigt vis har mitt huvud gått på sommarlov, och plugget bara stockas runt omkring mig. Jag har hur MYCKET som helst att göra, men allt jag vill göra är att njuta av solen. Blä. Men man kan inte få allt, och idag har jag spenderat dagen med att plugga, och gör nu också. Ska ha lektion ikväll så tänkte fortsätta med plugget till jag går dit. Efter skolan blir det träning.

Vi hörs senare.

PUSS

HOT

Idag var det helt sjukt varmt. Jag gick upp till Central Park och mötte K vid 12 typ. Vi solade ngr timmar, därefter gick vi till yogurtland och åt frozen yogurt. Mums. Hem och pluggade, lagade middag och stack till gymmet. Nu är jag hemma. Måste duscha, därefter plugga och städa upp på mitt rum lite.

Imon ska det bli runt 28 grader, härligt.

Hörs då.

Kram

Central Park

Helt underbar dag vaknade jag upp till, blå himmel och varmt som tusan. 30 grader står på forecasten så jag antar att det kommer bli riktigt varmt. För er som inte besökt New York på sommaren så är det nästan omöjligt att vara här när det är som varmast. Ingen cirkulation, det står helt still luften. Kanske rätt skönt att komma hem ngr veckor i sommar haha.

Nu håller jag på att svara på lite mail, fick redan respons på jobb jag sökte i sommar hemma så det känns toppen. Ska bara försöka landa ngt också. Internshipen jag sökte är till hösten då jag känner att jag vill interna 2-3 gånger i veckan jämsides med plugget.

Klockan tolv ska jag möta K uppe vid Central Park, vi ska sola och luncha på the Great Lawn i parken. Lovely!


TO DO'S

Alltså, jag är bäst på att skjuta upp grejor. Sen stockar sig allting och jag sitter med värsta högen med grejor. Men nu, nu har jag fixat med att söka både jobb, internship, försöka hyra ut mitt rum här under sommaren, fixa med hyran av lägenheten till hösten, kurser till hösten, och allt annat som är så jävla viktigt.

FAN vad mycket måsten man har.

GOD NATT. NU ska jag se Gossip Girl.


Varmt

Idag var det sjukt varmt här! Kom nyss hem från gymmet, och är ännu varmare. Har mycket att plugga men orkar verkligen inte haha. Ska ta en kall dusch och sen måste jag verkligen sätta mig och börja.

Imon har jag matte, och gissa vad? Det ska bli 30 grader här, WOW! På med klänning och sandaler alltså, eller kanske t.o.m bikini, för vi vet ju hur äckligt varmt det är i New York när det blir varmt? Men jäklar vad skönt det ska bli, efter skolan ska jag nog lägga mig i Central Park, eller på taket och sola lite. Nice nice!

Kramar

Tröttis

Har varit sjukt trött idag. Lade mig på sängen för ngn timme sedan, och somnade. Så underbart skönt att sova med fönstret öppet, lite vind kommer in, barnen på lekplatsen nedanför skriker och skrattar, taxibilarna tutar och brandbilarna tjuter - och ingenting stör mig från en skön powernap.

Har knappt fått ngt plugg gjort, men måste verkligen. Ska strax laga lite mat, det blir stekt fisk med lite sallad. Sen blir det gymmet någon timme, och skön ångbastu som avslut.

Kramar

Tisdag

Vaknade för ngn timme sedan, har inte gjort så mkt mer sedan dess. Ska strax gå ner och köpa lite frukt på delit, och sen blir det plugg hela dagen. Ikväll blir det träning och inte så mkt mer planerat!

PUSS

ELLE is awesome

Föreläsningen var grym. Riktigt roligt och intressant, och coolt för den delen med att sitta i samma sal som dem och höra om deras väg till där dem är idag osv. Var även lite mingel i form av dricka och så fick vi ELLE magazine of course.

Nu ska jag strax duscha sen sova. Är helt trött efter träningen i morse. Jag trivs no bättre med att träna på kvällen.

PUSS och KRAM


9.00 AM

Ahh jag är trött, men satte klockan på lite i nio för ska gå till gymmet nu, sen handla mat. Ville få det gjort innan tolv för sen ska jag sola för det ska bli 25 grader idag. Hur nice?

Därefter blir det LOTS of plugg, sen föreläsningen ikväll. LÄNGTAR!

Ha en bra dag!

kramar

She is back!

Elle är tillbaka, Gud vad jag är glad. Äntligen är ensamheten som bortblåst!

PUSS

Sunday

Kom nyss hem från gymmet, körde 2 timmars cardio. Helt slut nu. Det är så sjukt varmt här idag, säkert 24 grader och jag gick hem i bara linne och shorts från gymmet, och tidigare idag gick jag i klänning.

Nu sitter jag och väntar på Elle som är påväg hem från flygplatsen! Wie, ska bli kul att få uppdatera varandra om vad som hänt under de 10 dagarna vi inte setts.

Längtar så till imorgon. Ska träna direkt när jag vaknar, sen plugg och solning antar jag. Sen på kvällen ska jag på den coolaste föreläsningen ever. Nämligen kommer ELLE's alla top editors och ska föreläs på min skola, och svara på frågor och mingla. Ska bli så jäkla kul, och intressant!!!

Vi hörs imon!

PUSS

Saturday

Denna dagen blev inte så aktiv trots allt. Det jag orkade göra var att sola, lämna tvätt och träna. Imon måste jag verkligen ta tag i saker och ting. Jag har massa grejor att fixa känns det som, plugg, städ och en del beslut att ta gällande sommaren osv.

Klockan är bara lite i tio och jag ska strax lägga mig och kolla en film. Imon kommer äntligen min roomie hem från Panama, gissa om det ska bli skönt?

För övrigt kan jag inte förstår att vi slutar skolan om drygt 1,5 månad, och jag åker hem då. Gud vad jag längtar efter Sverige just nu, eller ja, det är nog mer familjen jag saknar. Antar att man har sådana perioder ibland.

Nej, nu ska jag krypa ner i sängen så jag är pigg och AKTIV imon. Nu jäklar ska jag ta vara på varje dag. I veckan händer dessutom roliga grejor, mer om det senare.

Kram

Påskafton

Solig och fin lördag, och självaste påskafton. Ska försöka att inte tänka på familj och släkt idag, även fast det kanske blir svårt. Sov helt underbart gott i natt, så är utvilad idag.

Ska strax lämna in tvätt, därefter sola lite. Idag är jag riktigt shoppingsugen så idag ska jag göra det.

Hoppas ni får en mysig kväll vad ni än gör.

Kramar!

gym

Kom hem från 2 timmars träning för en stund sen. Jag är trött och ska bara duscha innan jag lägger mig. Kände inte för att göra något alls ikväll. Så ja, min ensamhet är bara mitt eget fel. Men så är det ibland.

Nu ska jag planera lite roliga saker som ska hända under detta året tänkte jag.

PUSS

Summer is here

Det är verkligen sommar idag, folk springer runt i sandaler, korta kjolar och klänningar, så.jäkla.härligt. Jag har inte varit ute på stan så mycket som jag tänkte, hade ingen lust alls att shoppa så gick till affären och handlade lite mat i form av yogurt, lax och ägg. Har spenderat mesta tiden av dagen på rooftop eller på min lilla balkong. Alltså har jag bättrat på min brännskada lite till.

Jag har också tänkt efter, och jag ska inte deppa mer. Livet är för kort för det, och här händer mycket roligt hela tiden så jag vill inte förstöra det med att vara ledsen. Det kanske inte är så lätt just nu, men imon ska jag definitivt ta tag i mig själv.

Nu ska jag laga mat, sen blir det gymmet några timmar, och sist blir det ångbastu.

Kramar


Glad påsk

Vaknade för två timmar sen, skypar just nu med syrran. Idag är det 23 grader här, och inga moln så ska strax upp och steka lite. Brände mig som fasen igår så mina ögon är helt svullna så det blir nog ingen sol på dem inte haha. Ska däremot ut och handla lite vårsaker sedan, sandaler, tygskor och lite vårkläder. Ikväll blir det träning och ångbastu.

Ville bara önska er en trevlig påsk, och njut av att ha er familj och släkt nära!

Kramar


April 1st.

Dagen idag har varit lugn och skönt. Solade som sagt, och efter det blev jag så trött så jag somnade i sängen två timmar. Blir trött av att vara ledsen. Gick till gymmet och tröttade ut mig lite till. Nu ska jag strax hoppa in i duschen, sen lägga mig och kolla Gossip Girl.

Som sagt ska det bli 22-24 grader hela helgen, så jag ska steka imon, och shoppa lite. Ska boka frisörtid också tänkte jag. På kvällen ska ju ut på middag, och sen utgång tror jag. Om jag känner för det... Vi får se.

Det gör fortfarande ont i hjärtat, men jag måste tänka på att jag är här för en anledning. Jag kommer att komma hem i sommar, hur länge jag vill och har då massa tid med dem, och det är om mindre än två månader.

Nu ska jag fokusera på sista i skolan (kan inte fatta att jag gått mitt första år snart), njuta av New York, och träna och må bra, och va med människor som får mig att må bra.

Nu - Dusch!



burned

Idag känns allt bättre, det är just precis före, under och efter det där jäkla "hej då" som jag blir helt förstörd, tror aldrig jag kommer lära mig. Det kändes tomt att sova ensam, och vakna ensam men det är bara att bita ihop. Jag ser dem snart igen, bara två månader. Jag vill ju egentligen inte alls hem, men jag vill vara nära min familj.

Jag låg och solade på taket, SOMNADE i tre och en halv timme, kan någon gissa hur bränd jag är nu? AJ! Inte bra. Hela resten av mitt lov ska det blir runt 22-24 grader vilket menas att jag kommer vara neger efter helgen. Nice.

Idag börjar jag träningen igen, så skönt ska det bli.

Hörs senare!

Slut.

Tårnarna har tagit slut tror jag, finns inte mer. Jag sitter istället och gäspar och försöker tänka på roliga grejor, men allt jag just nu längtar till är att åka till Sverige om två månader. Hoppas det går fort! Jag känner att mitt hjärta först blir helt när jag är med familjen, när jag är här själv är jag känslokall och avtrubbad. Jag antar att man blir så här för att staden inte ska äta upp dig levande och sen spotta ut dig.

Jag vet inte om jag trivs med det. Jag älskar staden, men är det värt att vara ifrån människor, som får en att må bra och vara så genuint lycklig, för att få den utbildningen man vill? Kanske är det bara idag jag känner så, men ja, vi får se.

Jag loggar in på facebook, Skype, ALLT. Ingen jag känner riktigt väl är online. Ni i Sverige sover, och många här är out of town, bl.a. min kära roomie. Jag kan inte andas, grov panik och jag kvävs nästan. Vet ni känslan? Jag tror det kallas ensamhet.

Ska lägga mig nu, så det kan bli dag. Och jag ska sova ensam, utan min älskade syster bredvid mig... FAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN

Tomt

Nu har dem åkt... Och tårarna slutar inte rinna. Det känns så fruktansvärt att sitta själv i denna lägenheten efter att ha haft min fina familj här i fem dagar nu, så mycket kärlek och så mycket äkthet i jämförelse vad denna staden annars erbjuder. Jag tror aldrig jag haft så ont i hjärtat som jag har just nu, jag saknar dem, så otroligt mycket och jag vill bara flytta hem just nu och inte alls vara flera hundra mil från dem. FAAAAAAAAAN.

Jag har haft den bästa veckan i mitt liv, och jag kan inte med ord beskriva hur mycket jag älskar dem.

Ska jag verkligen sova själv i min säng utan min bästa vän och syster? Jag får panik. Och inte mötas av pappa sittandes nedanför lägenheten på morgonen. Jag saknar trygghet och jag vill inte vara här längre.




RSS 2.0